çin işkenceleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06ELL69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsi ilginç ama, fare olayı çok ilginç. Bunu uygulayacak biri aklıma geliyo ama :D

cidden ya 1 numaralı işkenceyi nası doğrulamışlar :D

soru 1 kafa kesilince adamın ruhu gidip ölmüyormu
soru 2 adamın o an gördüğünü nerden anladınız tekrar yerine bi anda dikip adamı konuşturdunuzmu :D
yavv bu olay eğitim bilimi hocamın anlattığına göre bir bilim adamı tafaından denenmişşş adını hatırlayamıyorum ama yinede anlatacağım ,
ilk önce bu bilim adamı ortaya bi tez atıyo insanın başı kesilişnce de bir müddet duyularını yitirmez diye faln filan derken iş ciddiye biniyor ve artık bu tez ya çürütülecek yada doğrulanacak ama bi denek lazım diğer bilim adamları bizm zeki adama diyolar ki ya tezini geri çek yada seni denek olarak kullanalım. Adam öğrencileriyle birlikte düşünüyor bir gece boyunca ve tezini geri çekmemeye karar veriyor öğrencilerinede diyorkii eğer başım kesildikten sonra gözlerimi 3 kez açık kapatırsam tezim doğrudur diyo ve adam ertesi gün diyotine gidiyo başı kesiliyo gözünü 3 kez açıp kapatıyo yani hocamız gerçek olduğunu söyledi ve tam adınıda söylemişti fakat hatırlayamıyorum

yavv bu olay eğitim bilimi hocamın anlattığına göre bir bilim adamı tafaından denenmişşş adını hatırlayamıyorum ama yinede anlatacağım ,
ilk önce bu bilim adamı ortaya bi tez atıyo insanın başı kesilişnce de bir müddet duyularını yitirmez diye faln filan derken iş ciddiye biniyor ve artık bu tez ya çürütülecek yada doğrulanacak ama bi denek lazım diğer bilim adamları bizm zeki adama diyolar ki ya tezini geri çek yada seni denek olarak kullanalım. Adam öğrencileriyle birlikte düşünüyor bir gece boyunca ve tezini geri çekmemeye karar veriyor öğrencilerinede diyorkii eğer başım kesildikten sonra gözlerimi 3 kez açık kapatırsam tezim doğrudur diyo ve adam ertesi gün diyotine gidiyo başı kesiliyo gözünü 3 kez açıp kapatıyo yani hocamız gerçek olduğunu söyledi ve tam adınıda söylemişti fakat hatırlayamıyorum

Yaw kızmayın ama ne salaklar var su dünyada :eek:

Bu işkence eğitimlerini bana öğretsinler ve sonra hayırlarına beni pkkların arasına salsınlar :) Yedi ceddime dua edersiniz artık :D

Vay be gerçekten sadistce

6- suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket
edemiyeceği şekilde bağlanırmış...ve üstten damlalar halinde soğuk su

damlatılırmış...damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından
adamın delirmesi sağlanırmış...

buna bizzat şahit oldum evet siyasi suçlarda yaparlardı bunu 96 da kolluk kuvvetlerinden birinin bunu yaptıgını biliyorum .

kafasına teneke geçirip tenekeye su damlattıklarınıda biliyorum ..

ve eskiden tabut varmış şu kurtlar vadisinde çakırı koydukları şeyden elin arkadan baglı iki kat bi halde bi kutuya korlarmış günlerce rahmetli bir siyasi parti liderine yapmışlar tırnaklarını bile çekmişler..

Arkadaşlar,

Beş on mayın patlatıp vatan kuracaklarını sanan soysuzlar için bu işkenceler az bile kalacaktır.

insanın hayal güçü sınır tanımıyor

çin herşeyde olduğu gibi bundada uç bir Ülke.

aklıma yeni bi işkence geldi:D
1 milyar çinli bi adama sürekli sen delisin diyor :D adam dayanamayıp deliriyor:D

Geri