Hepsi ilginç ama, fare olayı çok ilginç. Bunu uygulayacak biri aklıma geliyo ama 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavv bu olay eğitim bilimi hocamın anlattığına göre bir bilim adamı tafaından denenmişşş adını hatırlayamıyorum ama yinede anlatacağım ,cidden ya 1 numaralı işkenceyi nası doğrulamışlar![]()
soru 1 kafa kesilince adamın ruhu gidip ölmüyormu
soru 2 adamın o an gördüğünü nerden anladınız tekrar yerine bi anda dikip adamı konuşturdunuzmu![]()
yavv bu olay eğitim bilimi hocamın anlattığına göre bir bilim adamı tafaından denenmişşş adını hatırlayamıyorum ama yinede anlatacağım ,
ilk önce bu bilim adamı ortaya bi tez atıyo insanın başı kesilişnce de bir müddet duyularını yitirmez diye faln filan derken iş ciddiye biniyor ve artık bu tez ya çürütülecek yada doğrulanacak ama bi denek lazım diğer bilim adamları bizm zeki adama diyolar ki ya tezini geri çek yada seni denek olarak kullanalım. Adam öğrencileriyle birlikte düşünüyor bir gece boyunca ve tezini geri çekmemeye karar veriyor öğrencilerinede diyorkii eğer başım kesildikten sonra gözlerimi 3 kez açık kapatırsam tezim doğrudur diyo ve adam ertesi gün diyotine gidiyo başı kesiliyo gözünü 3 kez açıp kapatıyo yani hocamız gerçek olduğunu söyledi ve tam adınıda söylemişti fakat hatırlayamıyorum