Cim Modülü

sjesansarbos

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar, aranizda bilen var mi acaba?!

Yenilenmis Opel Astralarda (2007-2008 modelleri) artik CIM modülü problemleri ortadan kaldirilmis mi?

Daha önce bu modülle cok problem vardi.

2007 model ağustosta aldım mart sonu yani 7 aydır herhangi bir problem olmadı aracımda

Arkadaslar, aranizda bilen var mi acaba?!

Yenilenmis Opel Astralarda (2007-2008 modelleri) artik CIM modülü problemleri ortadan kaldirilmis mi?

Daha önce bu modülle cok problem vardi.
2008 model astra sedan otomobili 3 aydan beri kullanıyorum iki kere kısa süreliğine direksiyon yol bil.düğmesi tutukluk yaptı ve korna çalışmadı.bunun belki cim ile ilgisi vardır.

aynen öyle savas kronik arızası bu zaten

bu cim olayı benimde kafamı karıştırıyor acaba sorun çözülmüşmüdür

Simdiye kadar benim herhangi problem olmadi ama hergün diger arkadaslardan cim sorunlarindan bahsettigini duyuyorum. Bazi arkadaslar bir yilda 3-4 defa cim modulu yüzünden servise gittiler (bazen korna calismiyor, bazan kendiliginden caliyor, bazan araba start etmiyor...). Garanti dahilinde olunca bu problem halolur (harcanan zamani hesaba katmayalim) ama garanti bittikten sonra ne olacak cünkü bu modul 400-500 Euro civarinda.

Araba alirken de serviste sordum, onlar da sorunun haloldugunu diyorlar.

Benim da kafama su soru takildi: yepyeni araba icin o kadar para verdikten sonra acaba biz de mi bu iskence cekeriz?

Oradaki servislere veya tanidiklara sorarsaniz, endiselerimiz ortadan kalksin.

Son düzenleme:
Yukaridaki mesaji bir daha okursaniz?!?!

cim modulu nedirki arkadaslar

Geri