Çıkma parçacı tavsiyesi lazım!

ÇAVDAROĞLU

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar galiba şanzıman grup dişlisi ve/veya prizdirek mili lazım ben Trabzon'dayım, BU PARÇA VEYA PARÇALARI TEMİZVE GARANTİLİ OLARAK BULABİLECEĞİM GÜVENİLİR PARÇAÇI-ÇIKMACI TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR. TELEFON VE ADRES VEREBİLİR MİSİNİZ?
Arabam 96 astra 1.6 16 V caravan SW, ŞANZIMAN TİPİ İÇİN F15 VEYA F16 DİYORLAR.

arkadaşım ben istanbuldayım sana bi parcacı telefonu vereyim ara görüş bu bahsettiğim parçacı opel mercedes parça distribitöru uygun fiyatada bulmuş olursun yada bildiği çıkmacı varsa sana telefonunu verir faruk abi var onunla görüş turgut ustanın müşterisinden aldım dersin yardımcı olur adresine kadar kargo yaparlar
0212 481 93 73 (4hat) faruk abiyle görüş

Bilgi için teşekkürler

ARKADAŞLAR MERAK ETTİM İNTERNETTE BAKTIM BAZI MARKALARIN ŞANZIMAN DİŞLİ TAKIMLARI parça parça YENİ sıfır VAZİYETTE SATILIYOR. Bizim opellerin şanzıman dişli gurupları YENİ OLARAK tek tek SATILMAZ MI? ÇIKMA ALMAK ZORUNDA MIYIZ?

kayseri erciyes oto.sadece opel çalışır. hasan 03523312513 05334647821

Arkadaşlar mrb, benimde direksiyon pompasında sorun vardı çıkma aldım ama pişman oldum. Size nerden çıkma alacağınızı tavsiye edemem (hala bende güvenilir bir tane arıyorum) ama nerden almayacağınızı söyleyebilirim. Siz siz olun KAYSERİ ERCİYES OTO HURDACI İBO-HASAN dan uzak durun. Benden söylemesi 700 TL ye maloldu şahsen bana, üç gün gitti taktikları parça. Ama Allah var Hasan ın hakkını teslim etmeliyim. Alırken bana "elektronik parça üç günde gidebilir üç yılda demişti" . Fazla değil üçüncü günü bozuldu, tabi sonrada "ben sana demedimmi" dedi. :(

galincha hangi hurdacı çıkma sattığı hele elektronikse parçaya garanti veriyo söle bizde ordan alalım.adamlar zaten sölemiş ve sen bunu kabul edip almışsın bide kötülüyosun.gitse iyiydi.olmuyosa servisinden garantili sıfır alırsın.geçmiş olsun.

İyide arkadaşım adam bana diyorki, "2002 model bildiğim arabadan çıkardım". Haa bu parça 7 yıl zehir gibi çalıştıda, benim arabada 3. günde bozulduysa gerçekten bu benim şanssızlığım diyelim. Ya böyle değilse ben bunlara hakkımı helal etmiyorum...

İstanbul da oturanlar için eğer çıkma parça arayan olursa İkitelli de Atatürk Sanayi sitesi var istemediğiniz kadar parça var hemen hemen tüm aracın parçasını bulabilirsiniz....

Anadolu yakasında sadece OPEL 'in çıkma parçacısı ( adını hatırlayamıyorum ), E-5 Ankara asfaltında pendik yönüne giderken yolun sağ tarafındaki yanyol'un hemen arka sokağında (yanyola paralele ). gittiğimde istediğim en alakasız parçayı bile bulabiliyorum. fakat indirim pazarlık vb. teklif edildiğinde bırak parçayı kalsın filan diyorlar. tavırları pek hoşuma gitmemişti.

Geri