20 May 2008 #1 ugurgenc Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Şub 2008 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 evet arkadaslar cıkma gosterge panalı nerde bulabılırım tamır ettırıcem eger temız cıkma parca satan varsa yardım pls?:help:
evet arkadaslar cıkma gosterge panalı nerde bulabılırım tamır ettırıcem eger temız cıkma parca satan varsa yardım pls?:help:
21 May 2008 #2 akın27 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bence konuyu yanlış yerde açmışsın ama istanbulda opelin çıkması gani.Ah istanbul ah,orda olucaktım varya her parçayı bulurdum.
Bence konuyu yanlış yerde açmışsın ama istanbulda opelin çıkması gani.Ah istanbul ah,orda olucaktım varya her parçayı bulurdum.
21 May 2008 #3 ytuncay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Eyl 2007 Mesajlar 318 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Kartal sanayide opel onka var sırf opel bozuyolar oraya bir bak veya telefonla sor.İnternetten opel onka diye arattır çıkıyor.
Kartal sanayide opel onka var sırf opel bozuyolar oraya bir bak veya telefonla sor.İnternetten opel onka diye arattır çıkıyor.
21 May 2008 #4 LABARNA Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Puanları 0 akın27' Alıntı: Bence konuyu yanlış yerde açmışsın ama istanbulda opelin çıkması gani.Ah istanbul ah,orda olucaktım varya her parçayı bulurdum. Genişletmek için tıkla ... konuyu; ALINIK İLANLAR da açarsan ilgili kişilere daha çabuk ulaşabilirsin.
akın27' Alıntı: Bence konuyu yanlış yerde açmışsın ama istanbulda opelin çıkması gani.Ah istanbul ah,orda olucaktım varya her parçayı bulurdum. Genişletmek için tıkla ... konuyu; ALINIK İLANLAR da açarsan ilgili kişilere daha çabuk ulaşabilirsin.
21 May 2008 #5 berkay1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ocak 2008 Mesajlar 664 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 59 Gösterge paneli derken digital display danmı bahsediyorsunuz...
21 May 2008 Konuyu Başlatan #6 ugurgenc Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Şub 2008 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 devir saati km vites hiz benzın hararet o bolum kopmle