cıkın bakalım ısın ıcınden

şehir içi hız sınırı 50km/h olduğu ve kullanıcının dikkatini çekmek için muhtemelen

+1 katılıyorum...

Bu bizim ülkemizde dikkat edilmemesi gereken lüzumsuz bir ayrıntı. O nedenle önemli değil. Yanlız avrupada araç kullanma imkanın olursa o zaman dikkat. O kırmızı bölgeyi geçersen fotografını çekerler. Şaka bir tarafa arkadaşlar izah etmişler. Yurt dışında önünde yavaş giden araca sellektör yapmak, trafik ışığı yeşil yandığı halde hareket etmeyen aracı korna ile uyarmak bile yasakmış.

Savaş abi, bu ülkeden ülkeye değişiyor.. ama onlarda bukdr katı değiller emin olun, tmm hız konusunda haklısınız, yollarda kamera ve sizin hızınızı gösteren ekranlar var ama selektör atmak yada kornaya basmak biraz yanlış sanki...

ama dediklerinizin bi kısmına katılıyorum..

Bu bizim ülkemizde dikkat edilmemesi gereken lüzumsuz bir ayrıntı. O nedenle önemli değil. Yanlız avrupada araç kullanma imkanın olursa o zaman dikkat. O kırmızı bölgeyi geçersen fotografını çekerler. Şaka bir tarafa arkadaşlar izah etmişler. Yurt dışında önünde yavaş giden araca sellektör yapmak, trafik ışığı yeşil yandığı halde hareket etmeyen aracı korna ile uyarmak bile yasakmış.
abı yurt dısında sellektor yapmak sen gec lutfen demek nezaket işaretı yanı bızdekı gıbı tacız degıl :D

benim arabada hem 30 hem de 50'de kırmızı var...Bunlar hız sınırlarını bildirme ile ilgili dikkat çekici ibareler

+1 katılıyorum...

Savaş abi, bu ülkeden ülkeye değişiyor.. ama onlarda bukdr katı değiller emin olun, tmm hız konusunda haklısınız, yollarda kamera ve sizin hızınızı gösteren ekranlar var ama selektör atmak yada kornaya basmak biraz yanlış sanki...
ama dediklerinizin bi kısmına katılıyorum..
Almanya'ya konferansa giden bir arkadaşım önde duran aracı sellektörle uyardığı için 250 avro para çezası ödemiş. İngilterede yaşayan bacanağım nakliye işi ile uğraşıyor, bizde komik sayılar hatalardan dolayı ehliyetinde bayağı bir ceza puanı biriktirmiş. Şu an üç buçuk atarak araba kullanıyor.

abı yurt dısında sellektor yapmak sen gec lutfen demek nezaket işaretı yanı bızdekı gıbı tacız degıl :D
Onların nezaket anlayışı yanlış, sorun da zaten burdan kaynaklanıyor. :kop:

35, 50, 90 ve 120 km hızlarda genllikle bu işaretler kullanılır.

dayım almanyada kornadan yediği cezalardan bıkınca kornanın fişini çekmiş.. boş bulunup basınca anında cezayı basıyolarmış...

a kasa vectrada bile var.. ilk gördüğümde hayret etmiştim. Bu tip detaylardır zaten Opeli sevdiren..

50 km sehir ici hiz limiti
90 km sehir disi hiz limiti

Geri