cıkın bakalım ısın ıcınden

cemil tonguc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sımdı hocalarım sorum su: sıkı durun :bu gostergedekı (hız kadranın) 50 km olarak belırtılen cızgı neden KIRMIZI ıle cızılmıs otomatık arac tam burada tutulması rıskmı yada neden sadece 50 nın orası KIRMIZI hadı bakalım?? ya benmı cok pipirıklıyım :confused:

şehir içi hız sınırı 50km/h olduğu ve kullanıcının dikkatini çekmek için muhtemelen

şehir içi hız sınırı 50km/h olduğu ve kullanıcının dikkatini çekmek için muhtemelen
:good: :good: :good: başka bir nedeni yok

Bazı araçlarda 90da kırmızı, hız sınırı olması muhtemel.

sanırım ülke farkından dolayı olsa gerek Buğra abi araçların üretildii yada fabrikasının olduğu yerler....

benim bildiim kadarıyla km ve mil farkı var ama sonuçta hız sınırıyla alakalı bazı ülkeler de 50 km iken bazı ülkelerde bu hız sınırı artıyo diye biliyorum

sımdı hocalarım sorum su: sıkı durun :bu gostergedekı (hız kadranın) 50 km olarak belırtılen cızgı neden KIRMIZI ıle cızılmıs otomatık arac tam burada tutulması rıskmı yada neden sadece 50 nın orası KIRMIZI hadı bakalım?? ya benmı cok pipirıklıyım :confused:

Ya bende sıkı durun falan deyince zor bi soru sanmıştım.:)

kırmızı oldugunu farkettim ama hiç sorgulamamıstım :)

Bu bizim ülkemizde dikkat edilmemesi gereken lüzumsuz bir ayrıntı. O nedenle önemli değil. Yanlız avrupada araç kullanma imkanın olursa o zaman dikkat. O kırmızı bölgeyi geçersen fotografını çekerler. Şaka bir tarafa arkadaşlar izah etmişler. Yurt dışında önünde yavaş giden araca sellektör yapmak, trafik ışığı yeşil yandığı halde hareket etmeyen aracı korna ile uyarmak bile yasakmış.

Geri