çift kilit sistemini mutlaka kullanın !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karahun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2-3 bin ytl ye satıyorlarmış.bende ne yapacaklar dedim ama baya değerliymiş...

Hırsızlık yapıncaya kadar gelsinler ben onlara benim arabadakileri weriyim hem de beleşe:) abi nası cıkartıyolarmıs onu ya aklım almadı bi türlü???

Hırsızlık yapıncaya kadar gelsinler ben onlara benim arabadakileri weriyim hem de beleşe:) abi nası cıkartıyolarmıs onu ya aklım almadı bi türlü???

bende merak ettim nasıl çıkarıyorlar. zaten airbag tek kullanımlık değilmi yani kaza anında açılırsa bir daha kullanılmıyo diye biliyorum dolayısıyla değiştirmek gerekiyo. bu adamlar bunu çıkarırken bi zarar vermiyorlarmı

demekki vermiyorlar..ben aracı gördüğümde konsol param parcaydı...zaten bugunde izmirde bi grup airbag hırsızı yakalandığına göre demekki artık teybin yüzüne kimse bakmıyor demektir.

geçmiş olsun

arkadaşlar benm aracım 2006 astra h ve bende çift kilit yok...yani araca girip oturuyorum..iki defa üst üste kitliyorum kumandayla,kapı kolundan açabiliyorum?...

zarar vermeden cıkar airbag.
1 kere sökün sizde 2. de prof olursunuz:)

arkadaşlar teşekkürler, bu olaydan sonra carrefour'dan aradılar, ve güvenlikçilere el çektirdiklerini söylediler. Sivil ekip istemişler emniyetten ve almışlar, vs.vs. Tabi bunları, yazdığım bir mail den sonra söylediler. Ama daha ilginç olanı bu güne kadar hiç böyle bir mail almadıklarını söylemeleriydi. Yani defalarca olan bir olay daha önce hiç şikayet edilmemiş...Bu yanlış(kibarcası) veya düşündürücü...

arkadaşlar teşekkürler, bu olaydan sonra carrefour'dan aradılar, ve güvenlikçilere el çektirdiklerini söylediler. Sivil ekip istemişler emniyetten ve almışlar, vs.vs. Tabi bunları, yazdığım bir mail den sonra söylediler. Ama daha ilginç olanı bu güne kadar hiç böyle bir mail almadıklarını söylemeleriydi. Yani defalarca olan bir olay daha önce hiç şikayet edilmemiş...Bu yanlış(kibarcası) veya düşündürücü...

Abi burası Türkiye kimse üzerine düşen görewi yapmıo ki..Herkes senin gibi olsa zaten bu hâlde olmazdık..Aslında üzücü ama ii olmus adamlara yeniden geçmiş olsun bu arada camı bağlattın dimi:)

teşekkürler, bilgi için yazıyorum, orjinal omega kelebek camı 118 ytl. dir serviste. saygılarımla.

corsa D de çift kilit sistemi var mı arkadaşlar?

Geri