çift kapi kilitlemeyle otomatik cam kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usuruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben müsait bi zamanda elektrikçi arkadaşın yaptığı devreyi (yani modülsüz olan )şoför kapısının alt kımında gecen kablolarda yaptığı diyotlu işlemi foto olarak atarım.

Eger Oyle Kapınıyorsa Benim İçin Bir Praktikliği yok yolda giderken kapıyı kilitlersem tüm camlar kapanıcak sonra tekrar elle açılcak.

selam arkadaşlar benim araç 2006 model ön camlar otomatik alarm taktırmadan önce kumandadan kitledğimde camlar kalkmıyodu sonradan alarm taktırdım takan arkadaşa kitlediğimde cam kaldırma modülünüde sordum gerek yok dedi direksiyonun alt tesisatından bi ayrlama yaptı ve kumandadan kitlediğimde camlarda kapanıyo
ben şimdi arka camlarıda otomatik yaptırmak istiyorum ve bu cam kaldırma için ayrı bi parça taktırmam gerekiyomu yoksa önler gibi arka camlarda aynı tesisattan kalkarmı ?

Merhaba aekadaşlar devreyi yaklaşık iki sendeir kullanıyorum1. diyotla ypılan bağlantı aküden yer birkaç gn arabaya kullanmazsanız akünüz boşalabilir.2. tek kilitlemede camlar kapanmıyor kapatmak isterseniz çift kilitliyorum.3. semaya baktısanız devre filen yok rolenin ustune 4 lehim yapıyorsun bitiyor 5 ytlyi gecmez malzemesiii

bu otomatik içerden kapıları kitlemek için düğme 1.7 dti da çok geride kalıyo. tutulup kalıcam bi gün:) bunu orta konsola falan almak lazım. yada farlara bağlasak farları açınca kapılar kitlense:)

zafer Abi dirsegini kullan çok basit hemde yorulmadan ben oyle yapıyorum çok pratik ;)

anladığım kadarıyla kırmızımavi kahvemavi ve diğer kabloları kesmeden biraz sıyırarak bu devreyi bağlıycaz doğrumu

Geri