Çift Hatlı Cep Telefonu Yardım

teşekkürler

darty den Ng 600 diye birşey aldık 2. gün geri götürdük hiç itiraz etmeden para iadesi yaptılar..
Sorun karşı taraf sesi çok az duyuyor..Tamir edlim dediler olmaz dedik para iadesi yaptılar.forumlardan araştırdığım kadarı ile meğersem kronik sorunuymuş yapılınca bile 1 ay sonra bozuluyormuş..telefon çok güzeldi ama bozuktu :)

bu cift hatli telefonlarin özelligi 2 antenli olmasi.
ondan biraz büyük oluyor...

ama 2 islemci olayini bilmiyorum

bencede su an tek samsung var...

burda cinmali 60€ ya satiliyor..
ama bir zenginin dedigi gibi:

"ucuz mal alacak kadar zengin degilim"
biraz daha ver.adam gibi bisi al

n99i al tvside var doknmatik ekran:=)

n99i al tvside var doknmatik ekran:=)

onlar çin işi ya - fasooonnnnnn ( ben sana bi adres veriyim 250 ytl ye tv lisini alırsın)

ama

bende bi ara alacaktım o kadar araştırmalarım sonucu prihana ya karar vermiştim.kullanan herkes memmun.

( ben sana bi adres veriyim 250 ytl ye tv lisini alırsın)

bende bi ara alacaktım o kadar araştırmalarım sonucu prihana ya karar vermiştim.kullanan herkes memmun.

adres demişin hocam site falanmı sen piranhamı aldın memnunmusun

Piranha, sunny, minton, sinbo gibi markalarda çin malı oem mallar kısaca üstüne her marka kendi ismini basıp satıyor diğer çin mallarından tek farkı garantilerinin olması.

Son düzenleme:

donanım ve özellik olarak aklınıza gelmedik her şey var bu telefonda hatta orjinal paketinde çift pil, elektrik prizinde, arabada, bilgisayarda özel aparatlarıyla şarj cihazlarıda var amaa malesef pil dayanmıyor çok kilitleniyor fotoğraf kalitesi düşük tv sine diyecek sözüm yok

Geri