arkadaşlar chiptuning yaptırıyorum tanıdık bi arkadaş 300 tl ye yapacak almanya dan yazılım ile 90 beygirlik 1.3 aracım 110 beygir olacak. yaptıran ve görüş bildirecek olan varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazılım zaten almanyadan gelecekmiş. bana yazılımı yapacak olan kişi gp tuning bayisi. aracın bilgilerini mail atıyor ona göre yazılım gönderiyorlar. yani kafalarına göre bişey yapmayacaklar. zaten standart olanı 105 ile 110 beygir arası oluyor. ben almanyada biriyle görüştüm orada araç vergileri beygir gücüne göre olduğu için herkes az beygirli araç alıp tuning yapiyormuş. yani bizim burdaki tüp olayı gibi bişey.
aynı araçtan bende de var ve yaptırmayı düşünmüştüm. ancak eğer arabayı uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan yaptırma derim. çünkü bu yazılım değişimi ile yaptıkları belirli devir aralıkların da aracın aldığı mazot miktarını artırmak ve daha fazla patlama oluşturarak güç artması. buda pistonun daha yüksek hızlarda çalışması demek. bu malzemelerin belli bir mukavemet güçleri var ve bana sorarsan fabrika çıkışında mühendisler en iyi verim alma seviyesini 90 hp olarak görmüşler ve öyle piyasaya sürmüşlerbenim mantığıma pek taymamıştı fakat karar senin