chip tuining yaptirmak istiyorum anlayan varmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arabama chip tuining yaptirmak istiyorum ama türkiye ye gelince yazin yani ama bir sorun var arac muanesinde gözükürmü bu yada maneye girmeden tekrar cikarma olayi olurmu yoksa onu burda yaptirmam gerekir vergisi icin ve hangi ps cikardiysam arabayi o ps üzerinden vergi vermem gerekiyo

Yok mehmet muayene ile ne alakası var. Bu ECU nun içindeki enteğrenin yazılımını değişmesi sadece. Donanım değişikligi VS değil. Bakarak kimse anlyamaz Motorun ateşleme zamanlarını vs yeniden düzenlenmesi Sadece performans ve yakıt olarak kullandıkça sen farkedersin.

Detaylı bilği için mehmet arkadaşımızla görüşebilirsin

Mehmet Gazihan
Megachips Chiptuning By
TEL : 0 216 565 15 98
GSM : 0 537 466 08 58
MSN : megachips@windowslive.com
WEB : www.megachips.org

bayramda ankaraya gelmişti ama viyanaya uğrar mı bilmem ama chip=mehmet gazihan tecrübeyle sabittir

bayramda ankaraya gelmişti ama viyanaya uğrar mı bilmem ama chip=mehmet gazihan tecrübeyle sabittir

sana katılıyurm :)

ben yeni üyeyim..hatta yeni bir opelciyim..ben de chip tunning yaptırmak istiyorum..2003 opel corsa 1.7 DTI arabam...yakıt ve performansa etkisi nasıl oluyor?bir de kaça malolur bu chip?

megachips chiptunning sayfasından net bir şekilde sorularınaza cevap bulabilirsiniz

gazihan kardes muane yaparken alete takiyolar orda cikmazmi birde burda sordum fiyati 390 euro 26 mi öyle bisey ekliyolar benim arabaya cok pahali geldi tr ye gelince yaptiracam ankarada tavsiye edilecek biyer varmidir+

Geri