Chelroleti Opelmi Üretiyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ewo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ewo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar chevrolet lacettiyi benim duyduğum kadarıyla opel üretiyormuş bu doğrumu? Acil cevaplarsanız sevinirim

benim bildiğimde kore de daewoo uretiyor diye avrupada oyle yani tabi daha iii bilen vardır.
GM in içinde olması lazım

gm bünyesinde chevroletler daewoo tarafından üretiliyor olması lazım zaten amerikan chevrolet değil türkiyeye gelenler ama örneğin chevrolet aveo amerikada da satılıyo...

onlar resmen daewoo malıdır tasarımı teknolojisi motoru herşeyi
sadece isim değişikliği yapıolar
zaten opel astra sedanda 2-3 yıldır güney amerika pazarına chevrolet vectra die satılıodu
yani aynı aracı isim değişiklii ile satıolar farklı ülkelerde

umarım yanılmıyorumdur

Doğru.. GM, kendi bünyesindeki tüm otomobilleri farklı ülkelerde farklı isimlerle satıyor.

Chevrolet Lacetti, tüm dünyada şu isimlerle de satılmakta:

Buick Excelle
Buick Excelle HRV
Chevrolet Lacetti
Chevrolet Nubira
Chevrolet Optra
Chevrolet SRV
Holden Viva
Suzuki Forenza
Suzuki Reno

Gm bünyesndeki bir marka ama opel üretmiyor

neden acil cevaplıyoruz onu anlamadım :) bayidesin ve ona göre astra yada lacetti mi alcaksın :D

opel safkan almandır ancak GM motor bunyesınde oldugunda GM motorları kullanır.ecotoc motorların saglamlıgı burdan gelır amerıkan teknolojısıdır sırrı aynı motorları dıger GM bunyesındekılerde kullanır saablar gıbı.daweoo GM tarafında satın alınınca turkıyedıkı kotu ımajın kırmak ıcın GM chevrolet ve opel servıs agını verdı yanı gercek chevrolet degıldır guney kore menseylıdır ancak amerıkan GM tarafından satınalınmıstır saygılar

neden acil cevaplıyoruz onu anlamadım :) bayidesin ve ona göre astra yada lacetti mi alcaksın :D

evet alacaktım yorumlardan sonra vazgeçtim :D arkadaşımın biri araç alacakda araştırıyor elemesi yada üzerinde durması için acil cevaplarsanız sevinirim dedim.Yorumlarınız için teşekkürler.

evet alacaktım yorumlardan sonra vazgeçtim :D arkadaşımın biri araç alacakda araştırıyor elemesi yada üzerinde durması için acil cevaplarsanız sevinirim dedim.Yorumlarınız için teşekkürler.

:good: :good: :good:

Geri