chek yazısı

arslanamca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın bilgisayarında chek yazısının silinmediğini gördüm forumlardan öğrendiğim kadarı ilede frene basılıp çekildiğinde bu ışığın söndüğünü gördüm ama bazen bassamda basmasamda frene yanmaya devam ediyo bişiymi var diyo yoksa ayrıca ..... direksiyonun içinden tam vites değiştirme anında bi ses geliyo vites değişip devir düşünce ses kesiliyo sebebi nedir ... astrammm cvp vereceğini biliyorum şimdiden teşekkür ederim...

chek frene basınca sönmuyorsa yol bılgısayarın saglamsa yazması lazım ekranda ne için yandıgını bıldırır.. yag sevıyesı olabılır motor sogutma sıvısı olabılır, cam suyu olabılır fren hıdrolık sevıyesı olabılır.. mesela cam suyu sevıyen dolu olmasına ragmen chek yanabılıyo musurde sorun oluyor... vectra b lerde cok azda olsa dıreksıyon mafsalı ses yapıyor ancak senınkı nasıl bı ses verıyor dınlemek lazım..

:good: :rock
astrammm' Alıntı:
chek frene basınca sönmuyorsa yol bılgısayarın saglamsa yazması lazım ekranda ne için yandıgını bıldırır.. yag sevıyesı olabılır motor sogutma sıvısı olabılır, cam suyu olabılır fren hıdrolık sevıyesı olabılır.. mesela cam suyu sevıyen dolu olmasına ragmen chek yanabılıyo musurde sorun oluyor... vectra b lerde cok azda olsa dıreksıyon mafsalı ses yapıyor ancak senınkı nasıl bı ses verıyor dınlemek lazım..

selam benimkindede brake light check yazıyor sanırım fren lambası arızalı diyor fakat anlayamadığım zaman zaman frene basınca kimi zaman lamba yanıyor coğu zaman yanmıyor arkadaslar bilgisi olan varmı?

Geri