check level oil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkirtay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sensör arızası.. bir milyon tane sensör var G ve H kasada; ve sürekli arıza çıkartıyorlar.

BRAKE LiGHT FREN LAMBASI uyarisida cikiyo bunun açiklamasi nedir acaba frenlermi bitiyo noluyo benim yol bilgisayari uyaridan baska bisi gostermiyo birde bu uyariyi fazla dikkate almamistim opel odakta 120.000 bakiminda bu sorunu neden bulamadilar ozaman... sifr goruntu bu opel odak sekil var is yok haksizmiyim...

brake light check : aracı ilk çalıştırdığında çıkar. fren lambasını kontrol etmek içindir. frene bikere basarsın fren lamban yanar ve uyarı söner. sorun olduğu için değil sınama için verilen bir uyarıdır.

ozaman yolda giderken ve arada bir yapiyosa frenlerde problem vardir.. doğrumu

arkadaşım senin büyük bir ihtimalle yağ müşürün bozuk fiyatı 120 ytl felan yetkili serviste.

tesekkürler

Şayet yağın tamsa müşürün bozuk senin için çok önemli değilse fişini çıkarıyorlar bir daha görmüyorsun o uyarıyı ücretide sıfır ytl.çankaya opelde isteğe göre 120 ytl ödemek istemeyenler için bu hizmeti veriyorlar.

1. sorun. yağın eksik yada müşür arızalı - çözümü belritilmiş
2.sorun. fren lamban patlak yada temssızlık var - yanına bir arkadaşını al yanmayan ampulu bul ve değiştir hepsi yanıyorsa arada bir temassızlık yapıyor ve uyarı veriyor olabilir.

kolay gelsin.

Fren balatasının uyarı lambası çoğunlukla turuncu renkte ve şu şekildedir. (O)

o uyarıyı bende aldım ve servisin dedigi bu musurler en ufak eksilme olsun boyle sapıtıyor.. neyse yag ı az fazla koydum ve bitti bu kadar.. ha yolda gozunu rahatsiz mı ediyor hemen menu degiştirme tuşuna bas gider. zaten sana yaptırımı yapmış yol bilgisayarı kontrol ettirmiş seviyeyi :D işini gormuş yani gerisini fazla takma olsun bitsin..

Geri