ceza yedim

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün aksam saat 10 sularında ısten eve gıtmek uzereyken karayolunda seyır halındeyken bırden onumde bır el fenerı bana dur dıye ısaret eden bır polıs memuru bana beyefendi sag farınız yanmıyor dedı sag yanasın dedı bende dedıklerını yaptım ehlıyet ruhsat dedı ama o sırada sımsek caktı beynımde ruhsatı ıs yerınde unutmustum aha dedım ıcımde sımdı ..... tık evet ehlıyet dedım polıs ee ruhsat dedı valla ısyerınde unuttum dedım o zaman arabayı baglarım dedı adama ıkı saat dıl doktum sonunda baglatmaktan kurtuldum yazdıgı cezanın mıktarına eve gıdene kadar yaklasık 1 saat hıc bakmadım ıcımden ınsallah 200 ytl altıdır dıye dusunuyodum kı bı baktım 23. madde neyse ondan bana 52 ytl ceza kesmısler yanı 1 hafta patlak farla gezdım 7 ytl ıcın 52 ytl odedık neyse buda kulagıma kupe oldu.ayrıca 2002 yılından berı ehlıyetım var bu ılk cezam ve ceza puanım 99 a düştü :D

öncelikle geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.ama bu yi ders olmuştur heralde

Bir müsibet, bin nasihattan iyidir.
Ucuz atlatmışsın.

bunla geçmiş olsun

Ben emniyet şeridine girdim dün polis plakamı yazdı gönderdi kaç para 52 YTL mi?

108 ytl de az değil miş yaw

:) bişeyler anlatırdım en ucuzu benimki olurdu heralde ama arada üyeligimden babam giriyor.. nese..
malum ehliyet yok anladınız siz..

geçmiş olsun

108 YTL mi oha yaw bittik demektir.

Bir müsibet, bin nasihattan iyidir.

aynen katılıyorum.

Geri