Cep telefonunu nasıl taşımalıyız?

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar slm, bu cep telefonu çok iyi bir icat tamamda, yanında bir sürü sıkıntı yaratan yan etkileri var.

Şimdi daha önce bir tv programında dedilerki eğer cebinizde taşıyorsanız tuşlar bedeninize bakacakşekilde durmalıymış.

Bu sabah yine bir tv de tam tersini söylediler. yani tuşlar dışa bakacak şekilde taşınmalıymış.

3 dk dan fazla konuşmamak ve kulaklıkla konuşmayı tavsiye ediyorlar. uyuduğumuz odada telefon olmamalıymış.

Şirket telefonlarıyla beraber 3 tane telefonum var. neremde nası taşıyacağımı şaşırdım yaw!!!!

omuz çantasında taşıyabilirsin bence hem üçü aynı yerde olur hemde vücudunla biraz daha mesafeli olmuş olur.

telefonların anteni arka tarafında oluyo tuş takımının olduğu yerler antene uzak olan kısım anten demek radyasyon demek çok ufak bi radyasyon yayarak telefonun çekmesini sağlıyo o yüzden tuşlar öne bakmalı bence ama bi faydasınında olacağınıda sanmıyorum tuş yönünde veya tersi yönünde olmasıyla

kulaklıkla konuşmak en iyisi evet telefon ilk çalarken en fazla radyasyonu çekiyo konuşurkende direk beynimize tutuyoruz en iyisi kulaklık.

Arkadaşlar slm, bu cep telefonu çok iyi bir icat tamamda, yanında bir sürü sıkıntı yaratan yan etkileri var.

Şimdi daha önce bir tv programında dedilerki eğer cebinizde taşıyorsanız tuşlar bedeninize bakacakşekilde durmalıymış.

Bu sabah yine bir tv de tam tersini söylediler. yani tuşlar dışa bakacak şekilde taşınmalıymış.

3 dk dan fazla konuşmamak ve kulaklıkla konuşmayı tavsiye ediyorlar. uyuduğumuz odada telefon olmamalıymış.

Şirket telefonlarıyla beraber 3 tane telefonum var. neremde nası taşıyacağımı şaşırdım yaw!!!!
en iyisi çanta içinde taşıma tuş bedene yada pil bölümü bedene bakacak diye birşey yok sonuçta aynı elktormanyetik salınımı yapıyor illa üstünüzde taşırsanız 2 sim kartlı bir telefon alın telefon sayısını 2 ye düşürün eger tek telefon olsa taşınması gereken yer tek yer pantalonun arka cebi elktro mayetik dalgalar sadece yag dokusundan geçmez ceplerde gömlekcebinde en tehlikelisi mümkünse corsa n adlı arkadaşın ddigi gibi çanta

Haberleri cok abartıyorlar sunu yapmayın bunu etmeyin yemeyim içmeyin insanlarda kafa bırakmadılar örneğin cep telefonu için tuşlar bedenize bakacak şekilde dediler şimdide tuşlar dışarı baksın diyorlar en iyisi kılıfı olan telefonları tercih etmek gerisi yanında cantan varsa canta yoksa koyun cepinize ve bu gibi abartılı haberlere takılı kalmayın
dikkatli kulanın ve o kadar incelersek herşeyimiz radyasyonlu

Çanta taşımıyorum:) taşımayıda hiç sevmem. ama bu çift sim kartlılar daha çok radyasyon yayıyormuş deniyor.

abi yalan onlar inanmayın.telefona gelinceye kadar hayatımız nükleer santral,fabrika atık gibi olmuş zaten...bunlardaki amaç uzun yaşamaksa herşeyi bırakacaksın dağbaşı.alacan küçükbaş haywanlar,biraz bahçe,bi baraka...18.yy hayatı.miss miss :)

hadi tuşlu olanlar öne arkaya baksın,peki i phone gibi tuşsuzlar ne olacak :kop:

Geçen sene böyle bi konuya denk gemiştim itiraf sitesinde ve aynen şuydu;

Cep telefonu çıktı çıkalı nereye koyacağımızı şaşırdık, kemere kılıf taktım oraya koydum krosun dediler, ceketin iç cebine koydum radyasyon dediler, pantolonun cebine koydum rahatsız etti, elimde taşıdım görmemiş dediler, arka cebime koydum kırıldı, ben bi yer biliyorum ama neyse :D

radyasyonu bir miktarda olsa emen platin yada altın sticker lar var

türkiyede biraz fiyatlar uçuk ebayden alabilirsiniz.

odanıza kaktüs koyun dediler radyasyonu emiyomus 3 kaktüsten 2 si pert oldu telefon yastıgımın altında durur alarmı kapatıp tekrar yatabilemem için :)

bluetooth kulaklıta çok tehlikeli kablolu kulaklık kullanılmalı

11-12 sene oldu telefon kullanalı valla ben hiçbirşey yapmıyorum o kdr alışmışımki yapışık ikiz gibiyiz nereye koyduğum hiç farketmez. yerim radyasyonunu herşey radyasyon salıyor zaten günlük hayatımızda. ama telefonsuz yapamam ne kadar radyasyon salarsa salsın.

Geri