Cep Telefonu İşi Yapan Arkadaş Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aranızda cep telefonu işi yapan biri var mı?

android ise yardimci olabilirim

Emin şimdi benim derdim şu benim kullandım telefonda 1000 mah 3.7 bir batarya var. Telefon çift kartlı bu yüzden aradan gecen zaman içinde batarya zayıfladı bu yüzden bende telefonumu seviyorum daha güçlü bir batarya kullanmak istiyor örnek 1500 mah bir batarya daha uzun şarz dayansın diye.

cok mumkun bir durumdur ve voltaj ayni oldugu surece mh degeri onemini yitirir. onemli olan yuksek mh degerli pil bulmak. cihaz neydi bubarada

Samsung C5212

o zaman soyle bir problem var o cihazin yuksek ml degerine sahip pili yok olsa bile daha buyuk olacagindan kapak kapanmaz. Onerim yeni bir batarya almak ve idare etmek tabi teli degistirmek soz konusu degilse

o zaman soyle bir problem var o cihazin yuksek ml degerine sahip pili yok olsa bile daha buyuk olacagindan kapak kapanmaz. Onerim yeni bir batarya almak ve idare etmek tabi teli degistirmek soz konusu degilse

Telefonum aslında ilk çift kartlar çıktığında aldım o zamandan bu zamana kadar zerre kadar sorun çıkardı maşallah sadece işte zaman içinde batarya miyadını doldurdu. Bu bataryanın orjinalini bulma şansım var mı?

Ankaradaysan evet hemde orjinallerin bile kalitelisi dandigi var. cin orjinali diyorlar dandigine ama o bile isine yarar. Bence bi batarya alin orta yollu sonra bidahakine telefon bakalim :)

Ankaradaysan evet hemde orjinallerin bile kalitelisi dandigi var. cin orjinali diyorlar dandigine ama o bile isine yarar. Bence bi batarya alin orta yollu sonra bidahakine telefon bakalim :)

Evet Ankara dayım benim de en çok korktuğum zaten bu Cin malı dandik malzemeler. Uyuz oluyorum.

Merak etme hocam sihhiyede balikcioglu pasaji var k.karabekirin basinda orda git sor zaten abi bu iyi sukadar bu kotu sukadar diyorlar

Geri