Cénnet Onların Ayakları Altında..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Armada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nr26' Alıntı:
:sorry: keşke sağ olsaydıda anneciğimi bir kere kucaklasaydım ama hiç hatırlamıyorum bile ben 6 aylıkken ölmüş:cry: benim ve bütün annelerin mekanı cennet olsun Allah rahmet eğlesin.
Burada bu paylaşımı göreceğim hiç aklıma gelmezdi bi an o kadar duygulandımki eline, gözüne ,yüreğine sağlık arkadaşım.
.Dilerimki herkes annesinin kıymetini bilsin ,vakit geç olmadan dünya telaşına düşüp sevginizi unutmadan , o gün gelipte keşke demeden ana gibi yar olmaz herkesin yeri ayrı eşinde,ananında,babanında,evladında...

Tekrar teşekkürler sağlıcakla sevgiyle kal arkadaşım...

abi üzdün beni şimdi ya.. allah rahmet eylesin, çok güzel yazı yazmışsın diycek bişey bulamıyorum .. çok sağol

Armada' Alıntı:
abi üzdün beni şimdi ya.. allah rahmet eylesin, çok güzel yazı yazmışsın diycek bişey bulamıyorum .. çok sağol

canım arkadaşım saolasın ya inan yazını görünce duygulanmamak eldemiki amacım üzmek değildi ama kader işte asıl senin yüreğine sağlık....
Sağlıcakla sevgiyle kal....

güncéL ): hérkezin okumasını isdiyorum ya :D

paylaşım süper teşekkürler
inci tanem annem seni çok seviyorum...

nr26' Alıntı:
:sorry: keşke sağ olsaydıda anneciğimi bir kere kucaklasaydım ama hiç hatırlamıyorum bile ben 6 aylıkken ölmüş:cry: benim ve bütün annelerin mekanı cennet olsun Allah rahmet eğlesin.
Burada bu paylaşımı göreceğim hiç aklıma gelmezdi bi an o kadar duygulandımki eline, gözüne ,yüreğine sağlık arkadaşım.
.Dilerimki herkes annesinin kıymetini bilsin ,vakit geç olmadan dünya telaşına düşüp sevginizi unutmadan , o gün gelipte keşke demeden ana gibi yar olmaz herkesin yeri ayrı eşinde,ananında,babanında,evladında...

Tekrar teşekkürler sağlıcakla sevgiyle kal arkadaşım...
ALLAH yolunu ve bahtını açık etsin arkadaşım.:( Bunu yaşayandan gayrısı bilemez. Biraz önce haberlerde geçti. Annelerini sokağa atmışlar.Zavallı aliyzemir hastası dünyadan bir haber.:( Dünyada sen ana sevgisine hasretsin .Birde annelerini sokağa terk eden hayırsız evlatlar var.:( İnsan bu gibilere söyleyecek söz bulamıyor. Duygularına ortak olduğumuzu kabulet:mad:

armada dostum naaptın ya nası bi paylaşım bu neden bizi ağlatıyon?

06bb2655' Alıntı:
armada dostum naaptın ya nası bi paylaşım bu neden bizi ağlatıyon?

valla amacım kimseyi üzmek değil, sadece bazı şeylerin değerini kaybetmeden anlamamızı sağlayabilmek..

Armada' Alıntı:
valla amacım kimseyi üzmek değil, sadece bazı şeylerin değerini kaybetmeden anlamamızı sağlayabilmek..
güzel paylaşım:rock

Çok güzel yazı. Eline sağlık !

Geri