Çelik kapım var diye güvenmeyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onla gecmis olsun Savaş Abi

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun arkadaşlar. Bizim için en büyük şans işlek bir caddede öğlen saatlerinde gelişen bu olayda evde kimsenin bulunmaması. Bir arkadaşımın evine akşam üstü giren hırsızlar meydana gelen boğuşma sonucu arkadaşla başedemeyince erketeye yatan diğer arkadaşlarını da çağırıp bıçaklamışlardı.

Geçmiş olsun Savaş Abi Milletin gözünü artık kan bürüdü gündüz gözüyle eve girip hırsızlık yapıyolar Allah ıslah etsin milleti
Valla benim en büyük korkum eve girip 3-5 bişey alması değil evdekilere zarar vermesi Allah korusun delisi var sapığı var ne oldu bu millete bu memlekete bu insanlara vallahide billahide anlamış değilim

Geçmiş olsun, tatsız bir durum

Sağolun arkadaşlar. Kanunlar avrupa normlarına göre adapte edilince durum böyle oldu. Artık ülkemiz can ve mal güvenliği bakımından evlere şenlik.

öncelikle geçmiş olsun abi

Bir nevi çalınamaz denen aracın inat uğruna çalındığı ifade etmişti. Hırsız çıkmacıdan gerekli parçaları temin ederek adeta bir elektronik mühendisi gibi kafa patlatmış. Yani sonuçta hırsıza kilit olmuyor.

:( bu gemi batmaz allah bile batıramaz dediler battı.çalınamaz derlerse tabi çalınır :confused:

dehşetle okuyorum.korkuyoruz tedbir almaya çalışıyoruz ama nafile.işimiz Allah a kalmış durumda.gösterdiğiniz kilidi gördüm.eğer bunlar güvenliyse deüiştirip bunlardan takalım.geçenlerde bir arkadaşım mail yollamıştı bana.hani şu dondurma sapları varya ahşamtan mesela magnumu yiyosun sadece ahşap sapı kalıyo:Donu nasıl bilyeli anahtar haline getirdiklerini gösteriyordu.becerebilsem buraya koyardım.baya kopyalıyo ve açıyo kapıyo namussuzlar.
birde tüm opeller öylemi bilmiyorum ama bizim F kasalarda şöyle bir sistem var.kapıyı anahtarı birkez çevirip kitlediğin zaman cam açıksa mandalı çelip kapıyı açabiliyorlar.yada camı kırıp mandalı çekip kapıyı açıyorlar.anahtarı sonuna kadar çevirince gıırç diye bir ses geliyor ve 2. kilit devreye giriyor.ozaman camıda kırsa ca açıkta kalsa kesinlikle mandaldan kapı açılmıyor.bilmeyenler denesin ve aracını böyle kitlesinler.saygılar.

geçmiş olsun...

kilitin hırsız için hiç bi caydırıcılığı yok malesef:(

Savaş Abi Çok geçmiş olsun .üzüldüm ama uyarınız için teşekkürler

Geri