çelik Jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yilmust
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yilmust

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabam Astra G kasa Comfort, lastik ölçüm orijinali olan, 195-60-15
Lastiklerimi yeni değiştim Nokian 88 H serisi, bu lastiklere aşağıda linkini vermiş olduğum jantı uygun bulurmusunuz veya nasıl değerlendirirsiniz, şimdiden tşk. ederim...kalın sağılıcakla....
http://www.secgelsin.com/products/kormetal_km_675_6.0_x_15__4_x_100_lotus_hyper_jant_4715.html;)

arkadaşlar arabam Astra G kasa Comfort, lastik ölçüm orijinali olan, 195-60-15
Lastiklerimi yeni değiştim Nokian 88 H serisi, bu lastiklere aşağıda linkini vermiş olduğum jantı uygun bulurmusunuz veya nasıl değerlendirirsiniz, şimdiden tşk. ederim...kalın sağılıcakla....
http://www.secgelsin.com/products/kormetal_km_675_6.0_x_15__4_x_100_lotus_hyper_jant_4715.html;)

benim pek hoşuma gitmedi ama karar senin 5 kollu bir jant daha güzel durur sanki...

çok fark etmez sonuçta 15 lik

Lastikler kaça maal oldu.?

benim jant 5 kollu.
Dün lastiği söktüreyim dedim. celik jantlar sökülürken zarar bveriyomuş

Son düzenleme:
keşke lastikleri 16 inç alsaydın.Jantlarıda ona göre 16 inç alırdın.Daha güzel olurdu.

Lastikler kaça maal oldu.?

benim jant 5 kollu.
Dün lastiği söktüreyim dedim. celik jantlar sökülürken zarar bveriyomuş

arkadaşım lastikler,tanesi 160 YTLx4=640 YTL 8 taksit olarak aldım,
aynı fiyata michelin vardı ama tercihim daha sessiz diye Nokian oldu.
kal sağlıcakla....

keşke lastikleri 16 inç alsaydın.Jantlarıda ona göre 16 inç alırdın.Daha güzel olurdu.

haklısında, ben orijinalini bozmayayım dedim, onun için orijinal ölçülerinin aynısını aldım.....

kesinlikle çok iyi bir lastik seçimi yapmışsın tebrikler.ama jantlar pek gitmez bence.

kesinlikle çok iyi bir lastik seçimi yapmışsın tebrikler.ama jantlar pek gitmez bence.

teşekkür ederim, ama öneri yapmadın, ben birazda işin maliyetine bakıyorum, hesaplı görünce gündemime ve sizin görüşlerinize sundum,
tabiki sizin önerinizde benim için önemli tşk ederim.Kal sağlıcakla....

Geri