Çekişten Düşme

sübab haşlanması ne ola ki?
lpg takınca kesin oluyo mu??? oluyosa neden oluyo?
burağın sorunu lpg ile alakalı değil de motorla alakalı gibi geldi bana, durum neymiş yazarsa aydınlanırız?

Çankaya opele gittim. Önce bir test sürüşü, şanzımandan geliyor ses dedi usta. Yapma ya dedim. Liftle kaldırıldı araba, usta normal gaz verdi vites ata ata hızlandırdı, bariz alttan şanzımandan geliyordu gerçekten. Sanayi makinelarındaki sürterek hızlanma sesleri gibi.

Bi yağ ekleyelim dedi 750 gram. Ekledi, biraz kullan boyle ses değişçek mi bak dedi, ama 80’i falan geçme dişlileri zorlama dedi. Ben de araba lazım taşınıyorum eryamana falan dedim. Biraz kullan dedi, sonra müsait olunca gel dedi mecburen inecek şanzıman bakacaz dedi, yapılacak bişeyse yapacaz dedi, değişmesi gerekiyosa da 1500 milyar dedi. 1500 milyar da evlilik hazırlıkları sırasında tam da moralimi bozdu iyice. Gerçi 1500’e sıfır takmazlar çıkma alırlar diye tahmin ediyorum. Ses ilk başlarda boyle değildi, tır tır diye başladı ve kullandıkça bu hale geldi. İlk bi titreşim sesinden itibaren 600 km geçti ve bu halde.

Moralim çok bozuk arkadaşlar. Yazın olsa tamam derim komple heryerini baktırırım yenilerim yeni araba gibi hale getiririm ama 3 ay sonra iki düğün yapacam ve yeni ev tutuyorum yeni eşyalar kredi çekmeler falan, hiç hoş olmadı çok moralim bozuldu. Bilseydim xenon-angel almazdım geçen hafta 700 liram cebimde kalırdı.

geçmiş olsun
komple şanzımanı mı değiştirceklermiş?
belki başka biyerlere de sorsan iyi olabilir

Lpg yeLe 50 bin 60 bin km sonra oluoyorr bizim şirket arabası var toyota corolla 140 binde 2 sefer deiştii... yanii araba 140 dan sonra filan gitmiyor....

zaten böyle arızalar hep ters zamanlarda olur ne zaman nakit sorunun olursa araba mutlaka 500 ytl den başlayan bir arıza yapar

Çankaya opele gittim. Önce bir test sürüşü, şanzımandan geliyor ses dedi usta. Yapma ya dedim. Liftle kaldırıldı araba, usta normal gaz verdi vites ata ata hızlandırdı, bariz alttan şanzımandan geliyordu gerçekten. Sanayi makinelarındaki sürterek hızlanma sesleri gibi.

Bi yağ ekleyelim dedi 750 gram. Ekledi, biraz kullan boyle ses değişçek mi bak dedi, ama 80’i falan geçme dişlileri zorlama dedi. Ben de araba lazım taşınıyorum eryamana falan dedim. Biraz kullan dedi, sonra müsait olunca gel dedi mecburen inecek şanzıman bakacaz dedi, yapılacak bişeyse yapacaz dedi, değişmesi gerekiyosa da 1500 milyar dedi. 1500 milyar da evlilik hazırlıkları sırasında tam da moralimi bozdu iyice. Gerçi 1500’e sıfır takmazlar çıkma alırlar diye tahmin ediyorum. Ses ilk başlarda boyle değildi, tır tır diye başladı ve kullandıkça bu hale geldi. İlk bi titreşim sesinden itibaren 600 km geçti ve bu halde.

Moralim çok bozuk arkadaşlar. Yazın olsa tamam derim komple heryerini baktırırım yenilerim yeni araba gibi hale getiririm ama 3 ay sonra iki düğün yapacam ve yeni ev tutuyorum yeni eşyalar kredi çekmeler falan, hiç hoş olmadı çok moralim bozuldu. Bilseydim xenon-angel almazdım geçen hafta 700 liram cebimde kalırdı.

geçmiş olsun. benimde tam nakite sıkışık olduğum bir zamanda difransiyelim parçalanmıştı. benden sana tavsiye çıkmacıları gez biraz belki daha ucuza bir şanzuman bulabilirsin. burada bir arkadaş 400 liraya satıyordu şanzuman ama sneinkine uyar mı bilmiyorum hatırlamıyorum hangi model şanzuman olduğunu

geçmiş olsun insallah hallolur

dedgin yokus sanırım kepekli bogazı

orda insanın basası geliyo egimi aşırı olmayan uuzuun bi yokustur

benim benzinim orda bi çubuk aşagı iner dönüşte zaten bedave 5. vites gazsız

benim arabayı şanzıman değişecekse onu da yaptırım her biyerini komple yaptırmam gerek şimdi iş o haddeye gelince. o kadar işçilik ödeyeceksem çıkan araba tertemiz çalışıyor olmalı.

kardesım gecmıs olsun
sana ozeldende yazdım tahsın ustayada goster olmazsa sanzuman baktıralım cıkma okadar tutumayabılır saygılar.......

Geri