Çankaya opele gittim. Önce bir test sürüşü, şanzımandan geliyor ses dedi usta. Yapma ya dedim. Liftle kaldırıldı araba, usta normal gaz verdi vites ata ata hızlandırdı, bariz alttan şanzımandan geliyordu gerçekten. Sanayi makinelarındaki sürterek hızlanma sesleri gibi.
Bi yağ ekleyelim dedi 750 gram. Ekledi, biraz kullan boyle ses değişçek mi bak dedi, ama 80’i falan geçme dişlileri zorlama dedi. Ben de araba lazım taşınıyorum eryamana falan dedim. Biraz kullan dedi, sonra müsait olunca gel dedi mecburen inecek şanzıman bakacaz dedi, yapılacak bişeyse yapacaz dedi, değişmesi gerekiyosa da 1500 milyar dedi. 1500 milyar da evlilik hazırlıkları sırasında tam da moralimi bozdu iyice. Gerçi 1500’e sıfır takmazlar çıkma alırlar diye tahmin ediyorum. Ses ilk başlarda boyle değildi, tır tır diye başladı ve kullandıkça bu hale geldi. İlk bi titreşim sesinden itibaren 600 km geçti ve bu halde.
Moralim çok bozuk arkadaşlar. Yazın olsa tamam derim komple heryerini baktırırım yenilerim yeni araba gibi hale getiririm ama 3 ay sonra iki düğün yapacam ve yeni ev tutuyorum yeni eşyalar kredi çekmeler falan, hiç hoş olmadı çok moralim bozuldu. Bilseydim xenon-angel almazdım geçen hafta 700 liram cebimde kalırdı.