çekiş

arslanamca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar otomatik vitesli araçların hepsi böylemidir diye düşünüyorum ama benimkinde bi sorun var galiba sorunum şu aracı d konumuna alıp frenden çektikten sonra araç hareket ediyo bundan sonra az bi gaza basıyorum çok az 1 2 santim falan yakıt 20 22 litre diyo ama araçta bi hızlanma yok kilometre yerinde sayıyor aynı zamanda gaza bastığın için motoroun sesinide duyabiliyosun yani gaza basıldığını anlayabiliyosun ama araçta hızlanma yok sizce normalmi bu

aracın D konumunda frenden ayağını çektiğin hızdamı kalıyor hep yoksa gaza bastıkça yavaşda olsa hızlanıyormu,karda sürüş programının düğmesine basılmış olmasın,normalde ilk hızlanmalarda okuduğun tüketim değeri anlık olarak normal,araç üst viteslere geçtikçe anlık değerlerde birkaç saniye içinde normal değerlerine dönerler,anlık tüketim yerine cam sileceği kolundaki düğmeye birkez daha basıp ortalama tüketim değerine bakarsan daha doğru olur...

yakıt durumu normal onu kafana takma. su bır gercekkı otomatık vıtes araclar gaz pedalına verdıgı tepkı farklıdır. yanı sankı debrıyaj balatası bıtıkmıs gıbı olur gaza basarsın motor bagırı ama arac sankı hızlanmıyormus gıbı olur. ama bu dedgım motor sogukken ama motor ısındıgı zaman hersey normale bıner. sen bı sanzuman yagını kotnrol ettır.

Geri