Çekiş Sorunu mu var acaba???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sapelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sapelli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün benim aracımın (ASTRA G HB 2000 Model GL ) 2004 modeli olan aynı renk aynı özelliklerde aracı kullandım araç müthiş fırlıyor acaba iki arabanın motorları mı farklı yoksa benim arabamda çekiş problemi mi var?Jantlarım 17 inc 40 yanak çekişe olumsuz bir etkisi var ama diğer araç yerinde durmuyor resmen çıldırıyor yüklenince......Sizce hangisi???bu koduda deneyimli birileri vardır umarım.....

2004ler bildiğim kadarıyla twinport motor...ancak beygir farkı 1 ya da 2 olması lazım....aracınızdakı 17 jant performansa etkı eder ve debrıyajınız bıtmek uzereyse ondanda yapabılır...birde su var aracların arasında 4 yas fark var 30 yasındakı adamla 25 yasındakı adam bır olamaz heralde:)

Bunun bir çok sebebi olabilir. Motor bakımı, motorun yaptığı kilometre, aktarma organları, elektrik sistemi, yakıt sistemi, yakıtın kalitesi, lastik ve jantlar en başta gelenlerdir.

2000 yılında üretilen motor ile 2004 yılında üretilmiş motor arasında fark olması benim de ilk aklıma gelen etkendi ama ne biliyim çok büyük bi fark var gibi geldi sanki bana.Bariz bi tork farkı var sanırım ortada çünkü yüklenince küçük devirleri müthiş bi şekilde geçiyordu.satıp 2004 mü alsam ne :) hasta oldum arabaya daha 26.000 kmde benimki 120.000 oldu bile.....

17 jant benim c3 de de var ama kalkış falan gayet iyi. üstelik 70 bg. jantlar hafif ve kaliteli ise sac jant ile aynı etkiyi verir...
savaş abi gereğini yazmış +1907

Geri