Çekici ve park ücreti nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBugra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bütün gece dışarıdaydık ve araba süreceğim için içki içmedim, sadece mekandan çıkmadan önce arkadaşımın birasından 2 yudum aldım ama işte olacağı varmış yapacak birşey kalmadı. Keşke adli tıp isteseymişim. Gidene kadar 63den eser kalmazdı ama işte o anda insanın aklına da fazla şey gelmiyor.

Neyse olan oldu artık, ehliyete 6 ay el konulacak zaten. Yarın ehliyetimi götürüp teslim edeceğim ve parktan arabayı çıkartacağım. 6 ay da sol ön koltuğa oturmayacağım malesef :(

o dediklerini ben çok denedim :) takii adli tıp isteyince en yakın hastaneye gittiğinde ilk ölçüm yapıldığı saat diyelimki 1o hastaneye varış 12 arada 2 saat oynuyo alkolden eser kalmaz demi? ama napiyolar her saat için 2o promil extra koyuyolar.

iki yudumda olsa yaptıgın hata
belki serhoş olmayabilirsin ama ya birine çarpsan ozaman daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirdin bununla geçmiş olsun altı ay kısa zaman.

yuuh yenı gordum bugracım gecmıs olsun

BÜYÜK geçmiş olsun abi ya....kötü olmuş

sadece mekandan çıkmadan önce arkadaşımın birasından 2 yudum aldım (

2 yudumla olmaz buğra... benim bildiğim bir şişe efes 50 promili tamamlamıyor bile....genede geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Buğra

geçmiş olsun. aracı almaya ehliyetli bir arkadaşınızla gidin. olan olmuş artık cezayı hemen öderseniz iyi olur.

Buğra çok geçmiş olsun ya işe bak o gün bunun konusu oldu bi şişe50 promili geçmez diye ters olmuş ya
Arkadaşlar ANKARA artık dikkat

sıgara bıle arttrıo dıye soyluolar o riske girceğime içmem

kesinlikle.. hiç gerek yok..

Geri