ceket konusunda yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum bu filmlerde falan gördüğüm bi kolej ceketi diye tabir edilen bir ceket türü var onun adı ne diye geçiyor burda nerelerde vardır markası falan var mı?:)

Yiğit blazer ceketi mi kastediyorsun acaba yok o değilmiş :D

kastettiğin bu sanırım Yiğit

Bluzon
Uçuş montu, bomber montu veya kolej ceketi de denilen bu tür montlar hem bay hem de bayanlar için üretilmektedir. Bele kadar olan uzunlukları, bluz rahatlığında genişlikleri ve hafif olmalarıyla bilinirler. Bluzonlar genellikle hafif spor kıyafetlerle birlikte ve bahar aylarında tercih edilirler.

biraz tarif ette yardım edelim.mesela demir düğmeli, cebinin ğzerinde arma olan çeket türlerini diyosan spor ceket yada kolej ceket diye geçer.alt tarafı yuvarlaktır.köşe okturç3 yada 2 düğmelidir önden.

üst cebi armalı.düğmeleri sarıolan ceket mi? lacivert ve siyah ceketlere blaizer.diyorlar.iki tipi var biri italyan diğeri klasik.

iyiymiş yahu. bir resim koysanda bizde nasıl bir cekete isim aradığımızı bilsek???

iyiymiş yahu. bir resim koysanda bizde nasıl bir cekete isim aradığımızı bilsek???

işte onuda bulamıyorum ki bulsam ya filmlerde çok gördüm genelde açık renk oluyo kolları bordo gibi bi renk oluyo üzerinde yazılar falan var :D

resim,resim!
meraktan çatladım:D

Stewart%20&%20Strauss%20Varsity%20Letterman%20Jackets%20Cover.jpg

bu kızcağızın üstündeki sanırım

bu college montu yaw.ceket değilki.eğer buysa dolu piyasada.özellikle kolej malzemeleri satan yerlerde.

Geri