CDX XeNoN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYKaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BaYKaL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2000 model cdx Opelim var.. bilindiği üzere aracımın orjinal far ve xenonları pek faydalı bi aydınlatma sağlamıyor... Size iki sorum olacak...
1- Her ne kadar çoğu insan imkansız desede geçen gün bi aksesuarcı sadece ampulleri değiştirip ve Xenon beynine arıza sensörü takarak toplam 100 ytl ye 8000K veya 6000k ampul takarak sistemi yenileyebileceğini söyledi...üstünede olmaması imkansız kaç tane arabaya yaptım dedi.... Bu mümkünmüdür..
2- Xenon ampülleri değiştirdikten sonra aksesuarcılarda satılan krom yada siyah zeminli mercek farlardan taksam aydınlatma sorunum çözülmüş olurmu
İlgi , Alaka ve yardımlarnız için şimdiden teşekkürler

Bu görmeme olayı CDX lerin kronik sorunu haline geldi neredeyse.. Nedeni şu 8 senedir kullanılan farınız hatta içindeki mercek solgun doğal olarak görüntü engelleniyor.. Merceklere bakarsanız eğer farı yaktığınızda buzlu cam gibidir ama yeni aldığınız bir mercek böyle değildir.. Yani xenonları değiştirseniz bile bu mercekleri kullandığınız sürece görüşünüzde çok büyük bir eğişim olmayacaktır tek çare farları değiştirmekte.. Ancak aksesuarcılarda gördüğünüz o angel'lar mercek açısından orjinale göre çok daha sağlıksız olabiliyor dikkat etmek lazım alırken.. Bana sorarsanız değişim yapacaksanız tekrar orj mercekli farları tercih edin..

yardımınız için teşekkür ederim ama farımın bi tanesi benden önceki sahibinde değişmiş arabamı alalı 8 ay oldu alırken farın biri daha yeni duruyor değiştimi diye sordum 1 sene önce taktım demişti.. ortalama 1.5 sene önce takılmış oluyor ama oda aydınlatmıyor... :cry: kimide mercekli far iyi aydınlatmaz makyajlı kasa CD farı tak merceksiz diyolar bilmiyorum doğru olurmu Xenon var araçta çünkü

BU CDX Lerin Orjinal Xenon Lambası Fiyatını Bilen Varmı Ve Değişmesi gerektiğini Nerden Anlarız

bence farları acıtırıp mercekleri temizletin ve camıda temizlensin.
xenonuda işten anlayan birine gösterin belki eskime oldugundan iyi aydınlatmıyordur.
onu değiştirme yapmanız gerekebilir.

farların içini acacak usta ankarada ostimde emek sanayi sitesi stop 2000 ali abi var o yapar en düzgün kaliteli şekilde;)

teşekkürler bende ostimdeyin zaten biliyorum ali abiyi yarın bi ziyaret edeyim kendisini :good:

Orjinal Xenon Servisde 2 Milyar Falan Tam Takim Bide Xenonun Aydinlatmasi çok Iii Ben Memnunum Sen Bi Kontrol Ettir Istersen

Geri