CDX nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mucaxid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mucaxid

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar. Aracim Astra G hatchback uzerinde CDX logosu var. Bu yani CDX yazisi tam olarak ne anlama geliyor? Hangi artilari var bu modelin?

:confused::confused::confused:

Company Director Xtra :)

Bir donanım seçeneği.Yalnız Astra G'lerde CDX donanım seviyesi yok diye biliyorum.Ama siz Bakü'de yaşıyormuşsunuz.Orada CDX donanım seviyesi olabilir. CDX en dolusu olmalı yani kesin 4 airbag,ABS, CD çalar vs gibi artıları olmalı.

Cdx

Araba ikinci el. Bizden onceki sahibi arabani Fransadan getirdigini soyledi. Servis kitapi falan hepsi fransizca. Arabanin her iki on kapisinda CDX logosu var. Arkasinda Lecourbe diye bir yazi var. Koltuklari deri. CCRT700 CD changerli ve GSM telefonlu teybi var.

Araba ikinci el. Bizden onceki sahibi arabani Fransadan getirdigini soyledi. Servis kitapi falan hepsi fransizca. Arabanin her iki on kapisinda CDX logosu var. Arkasinda Lecourbe diye bir yazi var. Koltuklari deri. CCRT700 CD changerli ve GSM telefonlu teybi var.
Güle güle kullanın, anlaşılan Türkiye'de rastlayamayacağımız bir model. Fotolarını eklerseniz menun oluruz.

İlanlarda görüyoruz vectralarda falan da CDX var ama bende anlamadım tam olarak nedir bu CDX?

CDX Vectra Donanımı Astrada oyle bır donanım oldugunu ılk defa duyuyorum :) :)

CDX Vectra Donanımı Astrada oyle bır donanım oldugunu ılk defa duyuyorum :) :)

Aracı fransadan almış ilk sahibi belki orda vardır araştırmak lazım ama gereçekten cdx ise çok iyi özellikleri vardır...

CD var CDX neden olmasın ki? Türkiye'ye gelmemiş olması muhtemel. mesela şuan Insignia Selection'ın gelmediği gibi.
yada hava olsun diye CD'nin yanına X eklemişlerdir:D

Cdx

Arabanin resimlerini ekledim

Ekli dosyalar

• Astra-2.webp
    Astra-2.webp
    51.8 KB · Görüntüleme: 144
  • Astra-3.webp
    Astra-3.webp
    42.5 KB · Görüntüleme: 128
  • Astra-4.webp
    Astra-4.webp