cdr 500 cd calar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ede-46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ede-46

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar

benım aracımdada sımens vdo cdr500 var ama yazdıkları gıbı hıza gore ses artmıyor veya azalmıyor . bu ozellıgı yokmu yoksa bunu ıcın bır ayarımı var.cok denedım ama bır turlu bu ozellıgı bulamadım

Türkçeye çevrilmiş şöyle bir doküman buldum belki işini görür.
cdr500.jpg

Türkçeye çevrilmiş şöyle bir doküman buldum belki işini görür.
cdr500.jpg
tesekkurler bu dokumanı nereden buldunuz acaba galıba googledan cevrılmıs bıraz anlasılmaz gıbı orjınalını bulursam belkı cevırebılırım.

evet bende de car400 var uml tuşuna basılı tutunca oklarla yükseltip alçaltıyorsun. saygılar.

evet bende de car400 var uml tuşuna basılı tutunca oklarla yükseltip alçaltıyorsun. saygılar.
uml tusuna bır kac kez tarıstırmıstım galıba 3 e kadar var sayıyı bu ozellıgı acmak ıcın 0 amı yoksa 3 emı getırecegız hangısınde bu ozellıgı acacagız

en yükseğe getireceksin. saygılar.

ya konunun dışında ama kapı kollarını nasıl boyattırdın sökülüp mü yapıldı. saygılar.

ya konunun dışında ama kapı kollarını nasıl boyattırdın sökülüp mü yapıldı. saygılar.

evet sokup boyattım

bırde car 500 denedım sd vol 5-3 hepsıne e getırdım fakat aracın hızına gore ses degısmıyor.acaba baska bır ayar varmı bırde kurcalarken tp vol var acaba o ne ıse yarıyor su an ayarlarım uml de sd vol 5 tp vol +3 acaba nasıl acacagım bu ozellıklerı

Geri