CD Kodu Nerden Bulurum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WiSTaRiA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WiSTaRiA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Ben 2001 model Astra Hb Elegance aldım. Akü değiştirdim. Radyo ve Cd safe moduna geçti. Radyo kodunu girdim ama cd kodunu bulamıyorum. Opel Servisi de 50 YTL istiyor. Cd kodunu başka türlü bulma imkanım yokmu bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar. Ben 2001 model Astra Hb Elegance aldım. Akü değiştirdim. Radyo ve Cd safe moduna geçti. Radyo kodunu girdim ama cd kodunu bulamıyorum. Opel Servisi de 50 YTL istiyor. Cd kodunu başka türlü bulma imkanım yokmu bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler...

CD ŞİFRE : 1005
Radıo Şifre : 6002
İşletme geriliminden ayrıldıktan sonra tekrar çalıştırma
CD değiştiricisi radyoya bağlı ise, kaynak seçimi tuşu 0 ile CD çalıştırıldığında "CD-SAFE" görünür.
1. Kontağı açınız.
2. Radyoyu kapatınız.
3. Kaynak soçimi tuşu O basınız ve O ile birlikte aynı anda radyoyu açtıktan sonra bir ses gelene kadar 3 saniye
basık tutunuz.

Display'de "CD-SAFE" görünür, 3 saniye
sonra "10--- ".Bu rakam CD-CODE-
numarasını vermek için mevcut olan geçerli denemelerin sayısını bildirir.
4. CD-CODE-numarasını istasyon tuşlan ©
ile veriniz.

Örnek: CODE-numarası 0 3 6 5 olduğunu varsayalım.
İstasyon tuşu © Display
1 x tuş 1 0----
4 x tuş 2 0 3--
7 x tuş 3 0 3 6-
6 x tuş 4 0 3 6 5

İyi Günler !

Son düzenleme:
bu servisler var yaa!!! nese sabah sabah ağzımı bozmıyim :/

Size arabayı alırken car pass diye bir karty vermişlerdir orada yazar yoksa veya kayıpsa en yakın opel servis sakın borcum ne diye sorma

o kart varsa orada cd key vardır

kartta bulamazsan internette arattır sonuç çıkabilir.

internetten cd key nasıl bulunur acaba

opel cd kodlarınımı veriyor internetten bari arabaların motor numaralarını versin nasıl olsa o arabanın bilgisi (kim almış nereden almış hangi plaka)sonra hırsızlar işbaşına

bilgisi olan varsa bende 1 Adet CDR500E Var Code Sormuyor Fakat ELektrik verince arabada Kanal Taramaya Geçiyor bişi bulmuyor
CD Takınca ERROR Deyip Geri Veriyor 3 sn sonra

Cihazı Sorunu Ne Anlamadım Cihaz Hiç Açılmamış Hatta Ben Açıp Baktım Eeprom varsa programlamak için oda yok

Biri dediki o cihazlar araca programlanıyor servis gideceksin doğrumudur

CD ŞİFRE : 1005
Radıo Şifre : 6002
İşletme geriliminden ayrıldıktan sonra tekrar çalıştırma
CD değiştiricisi radyoya bağlı ise, kaynak seçimi tuşu 0 ile CD çalıştırıldığında "CD-SAFE" görünür.
1. Kontağı açınız.
2. Radyoyu kapatınız.
3. Kaynak soçimi tuşu O basınız ve O ile birlikte aynı anda radyoyu açtıktan sonra bir ses gelene kadar 3 saniye
basık tutunuz.

Display'de "CD-SAFE" görünür, 3 saniye
sonra "10--- ".Bu rakam CD-CODE-
numarasını vermek için mevcut olan geçerli denemelerin sayısını bildirir.
4. CD-CODE-numarasını istasyon tuşlan ©
ile veriniz.

Örnek: CODE-numarası 0 3 6 5 olduğunu varsayalım.
İstasyon tuşu ©Display
1 x tuş 1 0----
4 x tuş 2 0 3--
7 x tuş 3 0 3 6-
6 x tuş 4 0 3 6 5

yardımın için teşekkür ederim joniyev. Bu şifreler nedir servis şifresi falanmı? Verdiğin kodlarda benim radyo kodum tutmuyor normalmidir? benim kodum 8754.
Teşekkürler.
Şu servisler varya eline bir kere düşmeye gör. Düşene vuruyorlar resmen..

Geri