CD kalemi ile plaka boyama(yardım))

sinan_442

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar
bizim arkadaş CD kalemiyle plaka boymış.Yıkayınca çıkmazmı dedim?Bana cd kalemiyle boyanmış başka bi arabanın plakasını gösterdi.Araba da her hafta yıkanan araba daha hiç de boyanırken görmedim.Gayet güzel görünüyor.
Forumda cd kalemiyle plaka boyayanlar yorum ve deneyimlerini paylaşabilirler mi ??Düşünceleriniz nedir??
Teşekkürler.............

cd kalemi dediğiniz asetat kalem olarak geçiyor kırtasiyelerde var M numara olanını alırsınız plakalarınızı bir güzel 1-2 kat boyarsınız yıkamayla veya güneşle zamanla rengi açılır ama bu zaman baya uzun sürer önceki aracımda bende yapmıştım şimdi app kullanıyorum kolay gelsin....

maximum dayanma süresi 3-4 ay tecrübeyle sabittir. Yıkandıkça ve güneşten kalemle boyanan kenar kısımlarda renkte açılma ve silinme oluyor. Bence hiç kalemle uğraşmayın verin tabelacıya plakanızı bir güzel boyasın.

bi kere yapmıstım bizim vectra a'nın plakasına..
yapana kadar belim koptu:D

benim foRda yapsam olurmu acaba bi de plakayı rezil etmeyelim:D

Biz yaptık kalın bi kalemle resimleri eklerim birazdan

maximum dayanma süresi 3-4 ay tecrübeyle sabittir. Yıkandıkça ve güneşten kalemle boyanan kenar kısımlarda renkte açılma ve silinme oluyor. Bence hiç kalemle uğraşmayın verin tabelacıya plakanızı bir güzel boyasın.
benim yaptığım 1 yıldan fazla dayandı
tekrar yapayım diye bekliyor şimdi :)

edding marka siyah "permanent marker" olanlardan kalın uçlu.

ben plakayı sıfır aldığımda edding marka ile yapmıştım 3 aydır kullanıyorum şimdilik hiçbir sorun yok. plaka yüzeyi temiz olursa daha uzun gider.

Geri