Cd Changer Problemi Lütfen Yardim !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar öncelıkle aranıza yeni katıldım.site gerçekten çok güzel yapanların elıne sağlık.
şimdik benım 2001 astra elegance aracım var ve bunun cd changerinde cdc safe yazıyor.teyibin kod yazan kağıdındakı kodu 3 kere denedim ve olmuyor.ve artık kodda giremez oldum 07 SAFE yazıyo şimdi ne yapmalıyım lütfen yardımmm .

Son düzenleme:
aracın çıkış yaptığı bayiye araç şasi numarası ile başvur sana söyleyeceklerdir.

arkadaşım bende bundan 3 hafta önce 2001 astra elegance H.B aldım ve aynı sorun bende de vardı. Burada sağolsun arkadaşlar bayaa yardımcı oldular ama sorunu çözemedik. Opel bayii ne gittim ve 40 YTL ücret karşılığında arabanın bütün kodlarını almanyadan alıp verdiler bana. Sorunun ancak böyle çözülür arkadaşım...

ben karabukteyim burada servis yok ve artık kodda girdirmiyor sadece 07 SAFE yazıyor peki bunu nasıl duzelticez.

yokmu Yardim Edecek Biri Ya 07 Safe Yaziyo Onu Nasil Düzelticez Yardim HelP HelP!!!!

yokmu Yardim Edecek Biri Ya 07 Safe Yaziyo Onu Nasil Düzelticez Yardim HelP HelP!!!!

bildiğim kadarıyla 3 kere yanlış code girilen teyblerde teyp kendini kilitliyor.
tekrar kod girmek için tam hatırlamıyorum ama 1 saat kadar bekleme süresi var..
yani teybi açıp uzunca bi süre bekle. tekrar kilitini kaldırıp senden code girmeni ister...
tabii kodu bilmiyorsan gene giremiyecen. opel servisi tek çözüm. veya bu işi yapan özel servis varsa o da olabilir.

Arkadaşım eğer cd şifren doğru ise aşağıdaki açıklamalardaki gibi şifreleri gireceksiniz.

CD değiştiricisinin kodlanması
CD ŞİFRE : XXXX

CD değiştiricisi fabrikada kodlanmıştır. Kod numarası radyonun üzerinde veya Car Pass'tadır.
İşletme geriliminden ayrıldıktan sonra tekrar çalıştırma
CD değiştiricisi radyoya bağlı ise, kaynak seçimi tuşu 0 ile CD çalıştırıldığında "CD-SAFE" görünür.
1. Kontağı açınız.
2. Radyoyu kapatınız.
3. Kaynak soçimi tuşu O basınız ve O ile birlikte aynı anda radyoyu açtıktan sonra bir ses gelene kadar 3 saniye basılı tutunuz.Display'de "CD-SAFE" görünür, 3 saniye sonra "10-- ".Bu rakam CD-CODE- numarasını vermek için mevcut olan geçerli denemelerin sayısını bildirir.
4. CD-CODE-numarasını istasyon tuşlan ©ile veriniz.
Örnek: CODE-numarası 0 3 6 5 olduğunu varsayalım.
İstasyon tuşu ©Display
1 x tuş 1 0----
4 x tuş 2 0 3--
7 x tuş 3 0 3 6-
6 x tuş 4 0 3 6 5

5. CD-CODE-numarasını tasdik ediniz: Display'de doğru numara okunduğunda, kaynak seçimi tuşunu tasdik sesi gelene kadar, 3 saniye basılı tutunuz.

yardımlarınız için teşekkur ederim araba babamda oldugu için ancak pazar günü deniyecem ama kafamı çok bozuyo şu teyp radyonun kodu oluyor cd changerinkı olmuyordu inşallah ben yalnış girmişimdirde açılmamıştır :S

abi olmuyo gene 07 SAFE yazıyo bana bi yardım edin n'olurrr !!!:S

Yanlis hatirlamiyorsam, teypin Codu ile CDC changerin Codu degisik.
Senin elinde 2 Code olmasi gerekir. Yoksa- Bayiinden Sase Numarasini verip ögrenebilirsin.Ücret Karsiligi tabii ki.
Bu islem Online yapildigi icin uzun sürmez. 2 Dakikalik isi var.

Kisacasi: 2 codun olmasi gerekir. Yoksa fazla deneme.

Bu arada Radio Teyp hangisi. Mesela CCRT 700... v.s.

Geri