Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdslar bnm cd çalarım orjinal olmayan cd leri ilk seferinde okumamaya başladı error cd diyo 2-3 kez tekrar eject yapıp cd yi takıyorum ancak öyle okuyo nedendir acaba??
Aynı sorun bende de var, orjinallerde problem çıkmıyo ama kopya cd leri hem okurken zorlanıyo hem de cd çalarken çukura girersem (ki türkiye koşullarında kaçınılmaz) yani sarsıntı halinde şarkı kesiliyo ve kafasına göre bazen hemen bazen de 5-6 sn. sonra çalmaya devam ediyo
ama bu olayda anladığım ya da daha doğrusu deneyebildiğim kadarıyla, cd kalitesinin etkisi oldukça fazla, kaliteli cd lerde çok az sorun çıkıyor
valla denemediğim cd kalmadı. hatta ben cd hazırladım okumadı. kuzenimin volvo s60 ına koydum acaba cd de mi sorun var diye. onda okudu. kristal temizletip denicem birde.
cd ile alakası yok bozulmuştur. eğer aracın garantisi devam ediyorsa gönder servise. ben öyle yaptım cd çaların yenisini göndermişler. ve de iki yıl garantili...