Merhaba arkadaşlar carbon clear yaptırmayı düşünüyorum uzun zamandır bir türlü karar veremedim buradan formdan sizlerden bilgi alıyorum carbon clear hakkında yorumları okuyorum gayet olumlu birkaç ustaya sordum hatta bir defa opan yetkili servisiyle görüştüm tavsiye etmiyoruz dediler buradaki bizler yani kullanıcılar carbon clear dan memnunluk var ustalar sayın ustalarım buradada var yardım destek fikir veren değerli ustalarım var sizlerdende bilgi bekliyorum görüştüğüm ustaların carbon clearın yerine tavsiye etdiği olay biraz maliyetli çıkıyor carbon clear ise 70-80 ytl arası bir maliyeti var ben de denemekde fayda gördüm..sizlerden bir kez daha fikir almak istedim bu konuda bir de carbon clear yapıldıgı zaman yağ özelliğini kayp ediyor değişmesi gerekiyor diye bir görüşde okudum aracım şu an 100.000 km ve ben yağını değiştireli 1500 km oldu daha yağı yeni yani 6000-7000km yol yapacagım bir ya daha var içinde sizce gerçekden kayp ediyormu yoksa kayp ediyorsa değişimine dogru yaptıracagım.sizler tavsiye ederseniz tabiî ki…hepinize tşk ederim.saygılarımla Allah razı olsun..ankara daki saygı değer arkadaşlarım gülveren deki bosch servisi sizce nasıl tavsiye edermisiniz..tşk ederim tekrar dan