Carbon clean ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnmsn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadslar herkese ii forumlar..

bu
CARBON CLEAN ile ilgili bıraz bılgı okudum iyi bir şeye benzıyo:confused:

yaptırmayı bian aklımdan gecırdım ama sızlere danısmadan da yaptırmak ıstemıyorum. Hiçbir bılgım yok + ve - leri nelerdır bılmıyorum yaptıran arkadaslardan bilgi almak ısıtıyorum..

Ve onumuzdekı hafta motor yağını ve fıltre aksamını degıstırcem eger
CARBON CLEAN yaptırısam bu bakımları yaptırmadan oncemı yoksa sonramı yaptırıyım ?? aracım suan 61bin km de daha once boyle bırsey yapıldıgını sanmıyorum....

ist da bunu guvenılır yapabılecekyer neresıdır ?
CARBON CLEAN maliyeti nekadardır ?

Arama butonundan bir araştırma yap, bu konu ile ilgili konularımız mevcut.

Arama butonundan bir araştırma yap, bu konu ile ilgili konularımız mevcut.

yaptım zaten.. soyledıgım gıbı bıraz bılgı edındım dıye o bılgılerıde burdan buldum okudum ama ıstedıgım soruların cevabını bulamadıgım ıcın sordum;)

yine de teşekkurler savaş abi:)

Ben 135.000 km deki aracıma yaptırmıştım. Genel izlenimlerim;

1- Hissedilir şekilde performans aldım diyenlerle aynı fikirde değilim.
2- Aynı şekilde yakıt ekonomisi de bekleme.
3- Kimyasallarla yapılan bu tür temizlikler yüzeyel temizliktir. En basit bir örnekle elini sabunlu ve sabunsuz yıkamaya benzer. İşin sonunda elini yıkıyorsun ama sabunla yıkayınca daha temiz olmuyor mu?
4- İçini tamamen karartmak istemem. Sonuçta senin aracının km.si benim aracımın yarısı kadar olduğu için (daha az kurum birikintisine sahiptir) sen daha fazla verim alabilirsin.
5- Yakıt fazlalığı, çekiş düşüklüğü gibi şikayetlerin varsa bence bir bosch servisinde önce enjektörlerini temizlet daha sonra da işeme diye adlandırılan ayarını yaptır daha iyi.

Yani sonuçta bir miktar faydalı ama abartıldığı gibi mucizevi bir ürün değil. Bir daha yaptırmayı düşünüyormusun diye sorarsan hayır derim. Temiz yakıt satan güvenli bir istasyon edinirsen (günümüzde bu biraz zor ama) uzun süre başın ağrımaz.

Ben 135.000 km deki aracıma yaptırmıştım. Genel izlenimlerim;

1- Hissedilir şekilde performans aldım diyenlerle aynı fikirde değilim.
2- Aynı şekilde yakıt ekonomisi de bekleme.
3- Kimyasallarla yapılan bu tür temizlikler yüzeyel temizliktir. En basit bir örnekle elini sabunlu ve sabunsuz yıkamaya benzer. İşin sonunda elini yıkıyorsun ama sabunla yıkayınca daha temiz olmuyor mu?
4- İçini tamamen karartmak istemem. Sonuçta senin aracının km.si benim aracımın yarısı kadar olduğu için (daha az kurum birikintisine sahiptir) sen daha fazla verim alabilirsin.
5- Yakıt fazlalığı, çekiş düşüklüğü gibi şikayetlerin varsa bence bir bosch servisinde önce enjektörlerini temizlet daha sonra da işeme diye adlandırılan ayarını yaptır daha iyi.

Yani sonuçta bir miktar faydalı ama abartıldığı gibi mucizevi bir ürün değil. Bir daha yaptırmayı düşünüyormusun diye sorarsan hayır derim. Temiz yakıt satan güvenli bir istasyon edinirsen (günümüzde bu biraz zor ama) uzun süre başın ağrımaz.

saolasın savaş abi;)

peky özellıkle tercıh ettıgın yakıt hangisi (shel,po,bp,vb..
)

Yaklaşık 10 yıldır Opet kullanıyorum, şimdilik sorun yaşamadım. Uzun yolda Opet bulamazsan Shell'i tercih ediyorum.

kaç paraya hangi servis yapıyor acaba ?

Artık birçok özel servis bu hizmeti veriyor. Ben galiba 70 TL ödemiştim. Aradan epeyce zaman geçti, rekabette olduğuna göre fiyatlar düşmüş olabilir.

Bosch servis 60TL'ye yapıyordu sanırım.Ne kadar erken yapılırsa o kadar etkili olur bence:)

Geri