carbon clean yardım

ispanyol2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar 93 vectra 2.0 gl aracıma carbon clean yaptırmak istiyorum araç 200 binde ve daha önce yapıldımı bilmiyorum ayrıca Kayseride nerde yaptırabilirim ve kaça mal olur yardımlarınızı bekliyorum..

50 ytlye yapılır. kayserı sanayısını bılıyorsundur?? oraya gıt sorar bulursun cogu serviste var

arkadaslar bu konu hakkında bilgilerinizi bekliyorum..

50 ytlye yapılır. kayserı sanayısını bılıyorsundur?? oraya gıt sorar bulursun cogu serviste var
:good:

arkadaslar bu konu hakkında bilgilerinizi bekliyorum..
Arkadaşların dediği gibi.40-50 bişey.Bende yaptırmak istiyorum ama bosch servisleri yüksek km araçlara eğer daha önce yapılmamışsa yapmıyolarmış.Hatta 70000km'dekine bile yapmıyolarmış.Sen yinede sanayiiye gitmeden bi yetkili servise danış.Yetkili servis yapıyosa ona yaptır en azından kendini garantiye almış olursun.

Arkadaşların dediği gibi.40-50 bişey.Bende yaptırmak istiyorum ama bosch servisleri yüksek km araçlara eğer daha önce yapılmamışsa yapmıyolarmış.Hatta 70000km'dekine bile yapmıyolarmış.Sen yinede sanayiiye gitmeden bi yetkili servise danış.Yetkili servis yapıyosa ona yaptır en azından kendini garantiye almış olursun.

niye yapmiyorlarmis merak ettim

ben carbon clean yaptırdığımda arabam 120 bin km deydi. daha önce yapılıp yapılmadığını bilmiyorum dedim. o yüzden başka bi katkı maddesi daha koydu. yapılmaz falan demediler... özel serviste yaptırdım 50 ytl...

ben carbon clean yaptırdığımda arabam 120 bin km deydi. daha önce yapılıp yapılmadığını bilmiyorum dedim. o yüzden başka bi katkı maddesi daha koydu. yapılmaz falan demediler... özel serviste yaptırdım 50 ytl...
peki memnunmusun arabandan carbon clean dan sonra?bi değişiklik oldumu performans ve yakıt olarak?

peki memnunmusun arabandan carbon clean dan sonra?bi değişiklik oldumu performans ve yakıt olarak?

yakıt olarak çok fazla bişey değişmedi ama kalkış esnasındaki titreme problemi ortadan kalktı performans arttı diyebilirim aynı anda yakıt filtresinide değiştirdim kötü yakıttan dolayı geç çalışma problemide sona erdi. tabi carbon clean ve yakıt filtresi aynı anda değişti. bu yüzden hangisi hangi problemi ortadan kaldırdı bilmiyorum. ama carbon clean mutlaka faydalı...

teşekkür ederim sağolasın ;)

Geri