carbon clean hakkında bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkyasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkyasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 97 f kasa astram var 130.000km.de.burdan okuduğum kadarıyla carbon clean ii bişiye benzioo enjektörleri temizlio.bunun dışarda yaptırmam nekadara mal olur işçilik herşey dahil.yaptırmam gereklimii arkadaslar yaptırırsam bana kazancı ne olur teşekkürler şimdiden

Arkadaşım ben yakın zamanda vectrama yaptırdım 60 ytl ye bosh servisinde yaptılar ilk hafta arabada bir sersemlik vardı ancak sonrasında aracın yakıtı düştü performansı hissedilir derecede arttı.Her yıl tekrarlatmaya karar verdim.

sağol

sağolasın kardeş ozman bende yaptırayımmm barii bosch servisinde

Arkadaşım ben yakın zamanda vectrama yaptırdım 60 ytl ye bosh servisinde yaptılar ilk hafta arabada bir sersemlik vardı ancak sonrasında aracın yakıtı düştü performansı hissedilir derecede arttı.Her yıl tekrarlatmaya karar verdim.
Bende yaptırmak istiyorum. Hangi Bosch servisinde yaptırdın.Adresini verebilirmisin.

Carbon clean sonrası araç yarım depo yakıt tüketene kadar eski performansını vermez..Sonra eskisinden daha iyi olur..Carbon clean sonrası Dyno ölçümlerinde araçlar hep %5 civarı güç kaybı gözlemleniyor..Daha sonra tekrar bağladığımızda gücünün eskisinden de yüksek olduğunu görüyoruz..

Bende sitedeki arkadaşların tavsiyesiyle yaptırdım. İlk servisten alınca boşa gitti dedim para ama, 200-250 km sonra farketmeye başladım. Kesinlikle çekisi değişti, sanki daha sessiz ve daha iyi hızlanıyo.

valla yazılan yorumlar iç açıcı bende yaptırmaya karar verdim

ben yapıyorum makinası var orjinal çok fark ediyor 50 km sonra farkı hissetmeye başlarsınız 60 ytl benzinli 80 ytl dizel emme manifolt temizleme 20 ytl

Geri