Carbon Clean & Ankara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok YaŞli OlduĞu İÇİn DeĞİl Koyduklari Malzeme Cok Yanici Bİr Madde OlduĞu İÇİn YÜksek Hararet YapiyormuŞ Ve Tabİ Contavs GİbİŞeylere Zarari Oluyor

bunun güzeli çirkini mi olur ya herhangi bir yerde yaptır. alet varsa tamamdır. hepsi aynı işi yapıyor
zaten

bunun güzeli çirkini mi olur ya herhangi bir yerde yaptır. alet varsa tamamdır. hepsi aynı işi yapıyor
zaten

orjinal olanı BOSCH servislerde var,onun dışında aynı işi yaptığı ileri sürülen ürünler var onları kullanmamak gerek herhangi bir zararı olabilir,ilaçların ve uygulayan makinanın üzerinde mutlaka carbon clean amblemine dikkat etmek lazım...

orjinal olanı BOSCH servislerde var,onun dışında aynı işi yaptığı ileri sürülen ürünler var onları kullanmamak gerek herhangi bir zararı olabilir,ilaçların ve uygulayan makinanın üzerinde mutlaka carbon clean amblemine dikkat etmek lazım...

bugün ostim de bi bosh servisine gittim benim arabaya uygun kablo mu ne bişiler bulamadılar yattı:sorry:

Carbon clean orjinali sadece bosch veya yetkili servislerde yapılmıyor arkadaşlar. Nedense bu yanlış bir saplantı halini almış. Bu konu çok işlendi .Konusunda söz sahibi olan arkadaşlar. Nasıl uygulandığını uygulama yapapılan yerlerde yaptırırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini çok güzel açıklamalarda bulundular. Şu anda konuya müdahil olan Mehmet GAZİHAN Daha bir kaç gün önce ilaçların orjinal fotolarını yayınladı biraz arama yaparsanız bulabilrsiniz.Acaba kendisi bosch servisindemi çalışıyor.Eğer bu arkadaşlar faydası var diyorlarsa ben inanıyorum vardır.
İnanmayan inanmaya bilir Her kişinin düşüncesi ayrı olabi
lir. Bunun aksini idda edecek gibi bir yaklaşımımda yok.Opel kardeşliği ve dostluğundan söz ediyorsak ,Bu arkadaşlarımızın samimi bilgilerini yok sayamayız Yazıp cizerken tez kabülü gibi durumlara girilirse arkasından kırgınlıklar gelir.Sonra eksik yalan yanlış bilgilere kalınır.Malesef araştırma yapmadan konu açılıyor. Takdir yine sizlerin.:(

Şaşmazda bir ustavardı bi arkadaş için gitmiştik 70 Ytl ye olur demişti sanırım würthün çözeltiini kullanıyordu, ayrıca her defasında sıfır şişe açıyor ve arabanızı 30-45 dakka boyunca bu işleme tabi tutuyorlardı eğer hala yaptırmadıysanız ve yaptırmayı düşünüyorsanız adesini tam olark öğreneyim

Sağol İbrahim abi..Bu işlemin Türkiye genelinde 1000 den fazla uygulama merkezi var..Ben MotorVac ın Carbon Clean ürünlerini kullanın derim...Çünkü bu kimyasallar yakıtla beraber Parlamazlar..Gaz haline geçmesi için gereken sıcaklık çok yüksektir..Bu yüzden piston yüzeyi, yanma odası yüzeyi, Subaplar ile temas kurabilirler..Ama mesela würt ün kimyasalına bi çakmak çakın par diye uçup gider yanar buharlaşır..Böyle bir ürünün fiziksel olarak nasıl bir temizlik yapmasını bekliyorsunuzki..?

Evet bende bir Bosch servisi personeliyim ama Bu işin Bosch servisleri ile herhangi bir alakası yok..Bosch servisleri organizasyon gereği bu konuda iyi bilgilendirildiğinden Malın iyisini kullanıyorlar..Forumumuzda aktif bir çok ustamızda aynı ürünü kullanır ve tavsiye ederler..

ATILGANLAR OTO. TİC. SAN. A.Ş.
0312 384 04 45
ESKİHİSAR OTOM. SAN. VE TİC. A.Ş.
0312 328 99 77
REİS MOTORLU ARAÇLAR. LTD .ŞTİ.
0 (312) 287 00 50
BAŞAK OTOM.
0312 384 03 30
KAMA OTOMOTİV (ANK ŞUB.)
0312 278 23 78
ROTERSAN SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
0 312 394 09 49
TEKNİK SERVİS(GÜRCAN ARAL)
0312 278 04 25

Ankarada ileri gelen uygulama merkezleri..

yaklaşık 2 ay once servis carbon clean yapılmasının aracım için iyi olacağını soylemişti. Aracı ikinci el almıştım ve uzun yol yapmamıştım. Aracın istanbul trafiğinde kullanıldığını biliyordum. Bu yüzden otobanda birkaç kez 4500-5000 devir arasında yaklaşık 60 km kullandım. Kurum bağlamasına dayandırılan sorunlarımın hepsi çözüldü. Motorun sesi bile değişti. Bu arada benzinimi de değiştirdim, shell 97 oktan yerine total 97 oktan kullandım. Benzinden mi yoksa kurumların temizlenmesinde bilmiyorum ama şimdi oldukça memnunum...

Geri