Aracıma uzun süredir Cd çalar arayışındaydım.... Ancak Sony, LG , v.s. markalarda dahil takıldığında sırıtmayacak ekran rengi aracın ışıklandırmasına uyan bulamamıştım....
İnternetten 2. el satışa sunulan yine Blaupunkt marka Cd çalar buldum ve taktırdım. Orjinal-Kopya Cd ayırtetmiyor... Gerçektende hiç sırıtmadı ekran ve tuş ışıkları aracın ışıklarıyla uyumlu, bence 75 liraya bulabileceğim en iyi üründü... Opelin yine Blaupunkt Cd çalarlarıda mevcut ancak 2. eli 400 Lira civarında...
Fiat Doblo yazıyor üzerindeki barkod ta
kendi fikrimi söylüyorum, gidip Pioneer v.s. alıp aracın kadran, bilgi ekran ve diğer panellerin rengi sarı, cd çalar kırmızı mavi v.s. olup araçta sırıtacağına en azından orijinal gibi duruyor...
Kaç kişiler bindi aracıma, kimsede sonradan takıldığnı anlayamadı, söylediğim de de doblonunki falan diye tepki göstermediler
75 Tl Cd çalar, 10 TL montaj.... 85 TL ye bence yapılabilecek en iyi çözümlerden birisi... Cd çalarda çizik bile yoktu.....
Aracına Cd çalar taktırmak isteyen arkadaşlara fikir olması amacıyla.....

İnternetten 2. el satışa sunulan yine Blaupunkt marka Cd çalar buldum ve taktırdım. Orjinal-Kopya Cd ayırtetmiyor... Gerçektende hiç sırıtmadı ekran ve tuş ışıkları aracın ışıklarıyla uyumlu, bence 75 liraya bulabileceğim en iyi üründü... Opelin yine Blaupunkt Cd çalarlarıda mevcut ancak 2. eli 400 Lira civarında...
Fiat Doblo yazıyor üzerindeki barkod ta

Kaç kişiler bindi aracıma, kimsede sonradan takıldığnı anlayamadı, söylediğim de de doblonunki falan diye tepki göstermediler

Aracına Cd çalar taktırmak isteyen arkadaşlara fikir olması amacıyla.....

Son düzenleme: