CAR300 den, kaset çalardan sıkılanlara, Orijinale yakın bir çözüm...

Bob Marley

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracıma uzun süredir Cd çalar arayışındaydım.... Ancak Sony, LG , v.s. markalarda dahil takıldığında sırıtmayacak ekran rengi aracın ışıklandırmasına uyan bulamamıştım....

İnternetten 2. el satışa sunulan yine Blaupunkt marka Cd çalar buldum ve taktırdım. Orjinal-Kopya Cd ayırtetmiyor... Gerçektende hiç sırıtmadı ekran ve tuş ışıkları aracın ışıklarıyla uyumlu, bence 75 liraya bulabileceğim en iyi üründü... Opelin yine Blaupunkt Cd çalarlarıda mevcut ancak 2. eli 400 Lira civarında...

Fiat Doblo yazıyor üzerindeki barkod ta :-) kendi fikrimi söylüyorum, gidip Pioneer v.s. alıp aracın kadran, bilgi ekran ve diğer panellerin rengi sarı, cd çalar kırmızı mavi v.s. olup araçta sırıtacağına en azından orijinal gibi duruyor...

Kaç kişiler bindi aracıma, kimsede sonradan takıldığnı anlayamadı, söylediğim de de doblonunki falan diye tepki göstermediler :-) 75 Tl Cd çalar, 10 TL montaj.... 85 TL ye bence yapılabilecek en iyi çözümlerden birisi... Cd çalarda çizik bile yoktu.....

Aracına Cd çalar taktırmak isteyen arkadaşlara fikir olması amacıyla.....

blaupunkt2r.jpg

Son düzenleme:
Gerçekten çok güzel olmuş peki direksiyon baglantıları filan aktif degil?

Güzel olmuş güle güle kullanın..

:-) Bende direksiyondan kumanda yok... ancak soketi vardı, uyumlu olup olmadığını bilmiyorum...

Aslında biraz daha güzel olabilirdi, oda çerçeveden dolayı... Bir çok çerçeve çeşidi var, orijinali fotoğralarda da görüldüğü gibi biraz çıkıntılı.... Okadarda da kötü gelmedi gözüme çerçevesini değiştirtmedim...

MP3 çalabiliyor mu?

hayır MP3 çalmıyor...

o zaman biraz daha fazla para verip CDR500 alarak hem ekranı hemde direksiyon kumandalarını kullanmak daha mantıklı gibi gözüküyor

Bu zamana kadar bulduğum en ucuz CDR500 230 liraydı, 280 liraya da buldum ama geneli 400TL civarı....

Bildiğim kadarıyla CDR500 MP3 çalamıyor...

Benim direksiyonumda kumanda yok, kumanda aradaki fiyat farkı için cazip gelebilir belki...

Gerçi direksiyon kumandaçıkışları vardı Cd çalar da ama araştırmadım fazla.... Pin dizilimleri farlı bile olsa bilgi ekranı hariç, pin & pin yapılarak butonlar kullanılabilir diye biliyorum...

Son düzenleme:
valla ben de babamın vectrası için doblodan çıkma mp3 çalabilen bu resimdekinden farklı görünüşlü bir cd çalar bulmuştum. 100 TL'ye açık arttırma sitelerinde bi dünya var hem de. code falan isterse diye riske girmedim almadım. Demek ki problem çıkmayacakmış. Ellerinize sağlık iyi günlerde kullanın...

Geri