car 300 şifre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeytinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zeytinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşın opelinde car 300 teyp var fakat şifresi kayıp nereden öğrenebiliriz.tşk:)

walla bizim diğer corsada her akü söküldüğünde şifre istiyordu. ben de kitapçığa bakarak giriyordum. şifre kitapçıkta var yani. eğer yoksa elektronikçiler 2 dk da hallediyorlar ;)

kitapçıkta yazıodur büyük ihtimal orda yazmıyosa arabayı aldığın mağazaya git orda bulabilirsin

kıtapçıkta yazmıyodu.artık bitamirciye götürecez saolun

satın aldığın yer olması gerekmiyor,herhangi bir yetkili servisden de edinebilirsin sifreni

makineyi sıfır alınca yanında kart weriyorlar,teyp kodu ve anahtar kodları da war.ya ordadır,ya serwisinde kayıtlıdır,ya da fabrika dan istekte bulunabilirsiniz(bütün kodları weriyorlar) ama 30 ytl ye mal olur.bizde de anahtar kodu yoktu,bulamayınca fabrikadan istettik..............

arabayı aldığın yeri ara söyle veriyorlar sifreyi

saoulun arkadaşlar söylediklerinizi arkadaşıma ilettim galiba halletti yardımlarınız için tşk...

slm benim opelim astra cd ve car 300 var ama benimkini opel servisinde 30 ytl ye verdiler ama sana yardımcı olayım şifreyi veriyorum sana yaz biyere hepsi standart cod: 6941 unutma cevap yaz görüşürüz

Son düzenleme:
Geri