Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese tesekkürler..Domestos tarzı birsey vardı evde onunla temizledim...süper olduu... çok tesekkürler...on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:on:
işinin hallolduğuna sevindim fakat jant boyatmak öyle konuşulduğu gibi ucuz değil boyacıyla görüştüğümde 250 ytl dedi sibopları kesip lastikleri söküyorlar temizleyip macunlayıp boyuyorlarmış sıfır gibi oluyormuş ama dediğim gibi 250 ytl
işinin hallolduğuna sevindim fakat jant boyatmak öyle konuşulduğu gibi ucuz değil boyacıyla görüştüğümde 250 ytl dedi sibopları kesip lastikleri söküyorlar temizleyip macunlayıp boyuyorlarmış sıfır gibi oluyormuş ama dediğim gibi 250 ytl
4 jant boyası için 250 YTL isterlerse esnaf iş yok diye daha çok ağlar. O boyacıya 250 YTL vereceğime, mevcut jantları satar, üzerine ilave eder yeni jant alırım. 250 YTL boyacıya ver, 4x10= 40 YTL siboplar için ver, 40-50 YTL lastikciye sökme takma parası ver. Ver Allahım ver. Kendilerine gelince paraları altından değerli, müşteriden isterken para pul değerinde. Neyse ki arkadaş işini kendisi halledebilmiş.
jantlardakı sıyah ve sarılıklar dıs fırcası ve tuzruhu ıle cıkar sıfır gıbı olur azar azar surun
ancak kurtarmadıysa jantları once kumlatmak sonra boyatmak ıcap eder 100 ytl cıvarı sıfır kalıtesınde olur