Camların otomatik kapanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emek1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emek1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba
yaklasık on bes gun once opel astra h aracımda motor byni sorunu yasadım bir sekilde tamirle cözdük fakat bugun aracımın kliması çalısmıyordu ustama gittim motor beyninde klima programı yok dedi yazılım ile halletti birazda bakım ile sorunuz hale geldi sözü çok uzatmadan esas konuya geleyim normalde bir süre elimi tuttuğumda sonuna kadar kapanan camlar simdi elimi ne kadar tutarsam o kadar açılıyor ya da kapanıyor bu sorun nyden kaynklïdır sizce? aracımda benim bunu ayarlamam mumkun mudur yoksa tech2 cihazı ile mi bir ayar gerekir ? çok önemi yok ama bir sorum daha olacak tech2 ile belli bir hızdn sonra kapıların kilitlenmesi olayını aktif edebilir miyiz? arkdasımın aracı bir sene daha eski olmasına ragmen boyle bir ozellik mevcut bu arada aracım xzep motor simdiden
tesekkurler

yanlış hatırlamıyorsam düğmeye basılı tutarak kapatıyorsunuz ve cam kapandığında 5 saniye daha bekliyorsunuz ve düğmeyi bırakıyorsunuz. Otomatik her cam için işlemi tekrarlıyorsunuz. Akü bağlantısı kesildiğinde vectra aracımda aynı sorunu bu şekilde hallediyordum

benim profilimdeki aracıma otomatik kapı kilitleme olayını bende yapamıyorum çünki yeni modellerde bu özellikler kapalı

çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgilr için

anahtarı kontaga takın yarım cevırın marstan oncekı kademe daha sonra camları ındırmeye basılı tutun ındıkten sonra bı 5 sn basılı tutun cıkartın aynı sekıl yapın otomatık olarak eskı halıne gelıyor dıye bılıyorum

camları yukarı kadar kaldırın sonra düğmeyi bırakın tekrar yukarı tuşuna basılı tutun ortalama 5 saniye böyle bekleyin sorununuz büyük ihtimal çözülecek (kontak açık olmalı)

Geri