• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

camlara film takılabilir mi?

ya iyide arkadaşlar,filmler yasak değilmiydi zaten? trafik ceza kesmiyomu bu filmlere?? bide bu american film falan(sonax-ziebart) yapılan cam filmleri yasak değilmi??

kurumlar arası anlaşmazlığın faturası bizden çıkıyor maalesef, bence bunlar masus yapıyorlar, hazineye gelir elde etmek için.
Bugün muayene istasyonuna gezmeye gideyim dedim. güvenlik giremezsin dedi. neden dedim , yasak dedi. yahu ben tc vatandaşıyım, baktıysam ne zararım olacak size dedim. bize gelen talimat öyle dedi. neyse muhabbeti sardırdık. Filim için ne diyorlar dedim. en koyusu bile hafif kusur olarak geçiyor dedi .iyi dedim ayrıldım oradan.

Ya film muaneden geçmiyor polisin dikkatini çekiyor gıcık alıyor polisler bu işten en iyisi hiç uğraşmayın. Zaten çektirsende düzgün çekemiyorlar 1 yıl içinde çiziliyor kabarıyor rengi atıyor bence uzak dur.

bende iki senedir var ne cizik ne kabarma nede solma olmadı filmden filme fark eder

Benimde sadece arka camda var o zaman hafif kusur sayılacak.

Geri