Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam akünün başı çıkarılmış takılmışsa olabilir bu sorun. zaten kontağı açarsanız ekranda sağ arka camı kapatın, açın, sağ ön camı kapatın açın... diye sırasıyla bu işlemleri hepsine yaptırır. Siz mesela sol arka camı açtınız sonra kapattınız. tam kapattıktan sonra elinizi çekip tekrar camın kapatma tuşunu yukarıya doğru kaldırıp birkaç saniye öyle bekleyin. Ve bunu tüm camlara uygulayın sorununuz çözülecektir.
Hocam ben de usta değilim sadece kullanıcıyım ama benim de aracın aküsünün kutup başı çıkarılıp takılınca öyle olmuştu. Ben öyle halletmiştim. Siz de deneyin umarım çözülür
Arkadaşlar ben camlari indirirken ve kaldirirken tuslari 2.kademeye kadar cekmedigim icin tek seferde olmuyormus.bu gun farkettim.yani camlarda sorun yok.otomatigi calisiyor.kusura bakmayin yorum yapan arkadaslar
Gürhan bey aynen cam kaldırma düğmelerinde iki kademe vardır, yukarıya çektiğimizde ilk tıkırtıyı hissettiğimizde kontrollü şekilde istediğimiz kadar kapatırız düğmeyi sonuna kadar yukarı çekersek cam tamamen kapanır. Bu hiç aklımıza gelmemişti sayenizde bu sorunu yaşayan olursa yanıtını öğrenmiş olur.