Camlar açılmış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
??? Öğretmenim bugün okulda ders çıkışı bi baktım 4 cam kendi kendine yarısına kadar açık!!! anlamadım neden oldu acaba ???

Ynt: Camlar açılmış

Anahtar kumanda açma tuşuna basılı tutulduğu zaman camlar açılmaktadır  :)

Ben garaj kapağının önüne taş koyuyorum giriş çıkışta ne olur ne olmaz diye bu sırada eğilip doğrulurken cebimde bazen tuşa basılıyor birkaç kez denk geldim. bende tekrar aracın yanına geldiğimde kapıların zaten açık olmasıyla fark etmiştim.  bu tarz bir şey olabilir atacın sağına soluna eğildiyseniz

VIII link' Alıntı:
Anahtar kumanda açma tuşuna basılı tutulduğu zaman camlar açılmaktadır  :)
biliyorum kardeşim basılı tutulduğunda açıldığını akşamları araçtan inince 5 - 10 dakika kumandadan açıp havalandırıyorum ama basılı tutulacak bişey yapmadım

ozgun88 link' Alıntı:
Ben garaj kapağının önüne taş koyuyorum giriş çıkışta ne olur ne olmaz diye bu sırada eğilip doğrulurken cebimde bazen tuşa basılıyor birkaç kez denk geldim. bende tekrar aracın yanına geldiğimde kapıların zaten açık olmasıyla fark etmiştim.  bu tarz bir şey olabilir atacın sağına soluna eğildiyseniz
olmadı kardeşim ya ona dikkat ediyorum

Anantar çok uzak mesafeden çekiyor. Hatta açık alanda bu rakam şaşırtıcı olabiliyor (deneyin şaşıracaksınız)... Mutlaka basılı kalmıştır, evin içinden basıldığında araç alt katta garajdayken bile açıyor yerine göre. Basılı kalmıştır bence.

arabanız eğimli bir yerde miydi?yani bir iki tekeri yukarda iki tekeri aşağıda gibi mi park ettiniz?

mastra link' Alıntı:
biliyorum kardeşim basılı tutulduğunda açıldığını akşamları araçtan inince 5 - 10 dakika kumandadan açıp havalandırıyorum ama basılı tutulacak bişey yapmadım
Belki cebinizde basılmıştır diye söylemiştim bende , belki dalgınlığınıza gelmiştir ama eminim diyorsanız , durum tekrarlanırsa servise gösterin derim

VIII link' Alıntı:
Belki cebinizde basılmıştır diye söylemiştim bende , belki dalgınlığınıza gelmiştir ama eminim diyorsanız , durum tekrarlanırsa servise gösterin derim
teşekkürler.bakalım bi daha yapacak mı questionnn

sallierim link' Alıntı:
arabanız eğimli bir yerde miydi?yani bir iki tekeri yukarda iki tekeri aşağıda gibi mi park ettiniz?
çok aşırı bir eğim yoktu hafif (eğimin nasıl bir etkisi var acaba )

Geri