camdaki buğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
camlarım son bir kaç haftadır çok buğulanıyor üstelik kaloriferi bugu modulune aldığım halde kaybolmuyor camı açmak veya silmek zorunda kalıyorum buğu giderici aldım ama buğunun sebebi ne olabilir? önceden hiç buğulanmıyordu veya kaloriferi ayarladığımda hemen düzeliyordu?

Polen filtresiyle alakalı olma ihtimali ilk aklıma gelen nedenidir. Arabanın içinde nemli veya ıslak kalan bir yer olma ihtimalide var. Buğu önleyicilere fazla itimat etme bazıları cama yıllarca düzelmeyen yağlı bir görünüm veriyor.

Benimde aynı problemim vardı polen filitresini değiştirdikten sonra düzeldi.Değiştirmeni tavsiye ederim.

sonax ın bugu önleyiciyi kullandım işe yaradı ayrıca son günlerde ankara yagmurlu ister istemez bugu artmıstır

Araç havalandırmasının dışarıyla ilişkiyi kesip devridaim yaptıran düğmesi basılı olunca daha çok buğu yapıyor haberin olsun. Yada polen filtresi. Yoksa normal şartlarda hiçbir opel buğu yapmaz bence...

ıspırto ıle de sılıncede bugu yapmıyor yalnız bu konu daha once de acılmıstı

bu yakınlarda arabanızı oto kuaföre falan götürdüyseniz paspaslar falan ıslak kalmış olabilir oda buğu yapıyor

aynı sorun bende de vardı...ki acaip takıntılıyımdır cam konusunda hele hele camda buğu var diye elini kolunu cama süren tipler olduğu sürece daha da deliriyorum...kendi kendisine geçti ,sanırım paspaslar yüzündendi

polen filtresini değiştireli 2-3 ay olmadı (orjinal)
oto kuaförüne götürmüştüm paspasları bir kontrol edeyim

Buğuyu önlemek için dış hava konumuna almak gerekiyor kış aylarında. ayrıca buğu önleyici falan kullanmana gerek yok paravermene gerek yok yani

Geri