Cam tıkırtısı mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maart

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım astra h cdti 1.3,sol ön camı açmadığım zaman hiçbir sorunum yok fakat camı açıp kapattığım zaman sol kapıdan heralde camdan çukura falan düştüğümde yada kasislerde ses yapıyor?Bir baktırayım mı sizce?Çözüm önerileriniz nelerdir?

corsa d aracım var aynı sorun bendede war gıcırt gıcırt yapıo böle kasiste çukurda bazılarında. birde camı aşşağı indirirken sanki plastik bişeye takılıyormus gıbı tıkr tıkr tıkr ses çıkartark inio.camcıya sordum sprey sıkıyolar geçio dedi serviste

Bende de aynısı zaman zaman oluyor. Sırf o sesleri duymayayım diye camı açmaktansa klimayı açmayı tercih ediyorum. Opellerin hepsinde var nerdeyse.

2008 model sıfır astramda benzer sorun olmuştu. sağ ön camı açtığımda hafif bir ses çıkartıyordu, kapalı haldeyken 120 km'nin üstündeki hızlardada içeri hava alıyordu. aracı satın aldığım bayiye bir ay sonra geri dönüp yaptırmıştım.

Vallahi enteresan yani okadar para döküp alıyoruz kıl tüy şeylerden çektiklerimiz kadar hiçbişeyden çekmiyoruz.Opel iyi hoşda böle sesleri hiç bitmiyor arkadaş :mad:

aynı sorun bendede var çözümünü bilen var mı

aynı sorun bendede var çözümünü bilen var mı

servise gidip ustayla birlikte deneme sürüşü yapıp sorunu anlatacaksınız. sonra gereğini yapacaklar. Nazar değmesin golfümde en ufak sorun çıkmadı maşallah.

bendede cam full indirildiğinde kapıyı açıp kapattığımda küt diye ses geliyo cam içerde bi yere vuruyo çözemedim daha

ya bu ses sorununu çok okuyorum ben opel de , herhalde kronik bir sorun mudur nedir ?

Evet malesef kronik bir sorun..Servise gidip gösterilcek heralde geçmeyecek gibi çünkü.

Geri