Cam tavan paslanma sorunu

srcnzdmnlr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce aldığım Astramın cam tavanın yolları çok fena şekilde paslanmış. Alırken serviste bunun tamemen değişmesi gerekiyor dediklerinde o anlık heyecanla tamam değiştiririz demiştim. Ama şimdi 1.5 - 2 bin lira arasında bir fiyata değiştiğini öğrendim.

Başka bir yol olarakta sunfroofun sökülüp, paslarının giderilip, sonra gerekirse kaynak ve ardından boya işlemi yapılması durumu varmış. o da 350-400 lira arasında.

Bu konuda herhangi bir tavsiyesi olan olur mu acaba?

2 ay önce aldığın araç garantili olsa gerek, götür değiştirsinler abi. Mecbur değiştirecekler garanti kapsamında değil mi bu? eee?

bence araç ikinci el ve nemli memleket arabası ben artık sonra yaptırılır diye kusurlu araç almaya tövbeliyim insana büyük sıkıntı veriyor yaptırsan bir türlü yaptırmasan başka

evet, araç ikinci el. 2007 model. Ankara arabası ama paslanmış işte.

Ne yapsam bilemedim..

Fotograf ekler misiniz?

Daha önce başka konularda da bahsetmiştim, Şaşmaz da Anka oto var, webasto sunroof bayii. Eğer değiştirmek istersen servisten daha uygun fiyat verebilirler. Benim perde bozulduğunda servisten sadece perdeyi alıp orada taktırmıştım. Çok makul bir fiyat vermiştim. Bakım yaptırmak isterseniz yine servisten hesaplı olacağına eminim. Hiç olmadı danışır fiyat sorarsınız, aklınıza yatmazsa yine servise yaptırırsınız.
Maalesef sefanın cefası deniyor bu olya, sunroof var diye alıyorsunuz, tadını çıkaramadan pasıydı arızasıydı uğraş dur. Ben WD 40 ile yağlamıştım ilk aldığımda aracı. Sonradan yine makina yağı ile güzelce yağlıyordum. yoksa hemen ses yapmaya başlıyordu.

Geri