Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıvı olan konsantreler güzel temizliyorlar birde kaloriferden içeri bir miktar hoş koku veriyorlar. würthünkini kullanmıştım bi dönem...soğuktan donma kısmını hiç bilmiyorum çok şükür inşallahta öğrenmem
Ya anladığım kadarı ile camların daha temiz görüş anlamında daha parlak ve verimli olmasını sağlıyor. Ben böyle biliyorum birde sileceklerin ses yapması ve lastiklerinin sertleşmesini filan da engelliyormuş.
Zaten onların tümü konsantre cam suyuigüzle kalitelidir ama kış için değildir.Sonaxsın kış antifriz cam suyu hepisinden iyidir eğer aracınız dılarıda kalacaksa donmaz diğer ucuz mallar gibi,sonra cam suyu motorum gitti demesinler