cam suyu gelmiyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esdres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esdres

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba 2008 model opel astra hb arabama bir kaç gündür camsuyu gelmiyor,dibine kadar camsil dolu.neden acaba?:confused:

sebebini yazmışsın zaten.
camsil doldurursan kısa sürede fıskiyelerin deliklerini tıkar.
öncelikle ya hazır satılan cam suyu ve temizleyicilerinde kullan yada normal suya çok az cam sil karıştırarak kullan.
ince bir toplu iğne alarak fıskiyelerin deliklerini temizlersen tekrar su gelecektir.temizlik işlemini yaparken delikleri bozmamaya dikkat et.

bozulmadan önce içinde çeşme suyu vardı:)acaba su dondumu diye üstüne camsil doldurdum hala gelmiyor..delikleride toplu iğneyle temizledim sonuç vermedi...sileceklere bastığımda hiç ses gelmiyor,silecek motorunda mı bir arıza var acaba?

Arka sileceklerden de gelmiyorsa ya tıkanmıştır ya da depoda bir sorun vardır. ama hem ön hem de arkanın tıkanma ihtimali düşük, ben 1/3 cam suyu,2/3 su şeklinde kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Hatta soğuklarda oranı biraz daha artırıyorum.

bozulmadan önce içinde çeşme suyu vardı:)acaba su dondumu diye üstüne camsil doldurdum hala gelmiyor..delikleride toplu iğneyle temizledim sonuç vermedi...sileceklere bastığımda hiç ses gelmiyor,silecek motorunda mı bir arıza var acaba?
çeşme suyu da aynı sonucu yapıyor ve bir süre sonra tıkıyor fıskiye deliklerini.
ama senin zaten elektrik motoru sorunun varmış.sigortası atmış olabilir.bazen de fıskiye motorunda oksitlenme nedeniyle çalışmama olabiliyor.son ihtimal de zaten motorun ölmüş olması.

hem on hem arka deliklerden su gelmiyor,motor arizasi var sanirim.yetkili servise mi hotursem,yoksa sanayide bir ustayami götursem kararsiz kaldim

servis de olur.yakınlarda bir oto elektrikçi varsa o da olur.

2-3 tl ye antifirizli cam suları satılıyor görevide işde başınıza gelicek bu olayı engellemek.. işin komik yanı o arabaya koyucağınız cam sil antifirizden bile pahalı :) ve cam sil tıkar çünkü anrifiz özelliği yokdur kalındırda..

cevaplar için teşekkürler:)

antifirizli cam sularından kullanayım artık en iyisi....

Geri